• Een groep met maximaal 16 kinderen
  • Samen onder een dak met basisschool Aquamarijn en Tandem
  • We werken volgens de VVE methode Uk & Puk

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Aquamarijn vormt samen met de peutergroep, basisschool Aquamarijn en welzijnsorganisatie Tandem kindcentrum Aquamarijn. We bieden hierdoor een compleet aanbod van opvang- en ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar.

Aquamarijn is een kleinschalig kinderdagverblijf voor kinderen van nul tot vier jaar in een prachtig, nieuw gebouw. De ruimte heeft openslaande deuren naar een eigen tuin. De omheinde tuin heeft natuurlijke materialen en diverse uitdagende speelhoeken, afgestemd op de leeftijd van de kinderen. 

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool en we bieden Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Ilja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Ilja Rikken en ik werk sinds november 2016 bij KION.

Mijn doel is ervoor te zorgen dat mijn locaties voor kinderen, ouders en medewerkers de beste plaats is waar ze kunnen zijn; waar het altijd goed is.

In mijn cluster vind je het totale pakket: kinderen van nul tot dertien jaar kunnen bij ons terecht. Onze ruimtes zijn rijk ingericht en we bieden veel verschillende activiteiten.

Adres

kdv Aquamarijn
Biezendwarsstraat 33
6541 ZE Nijmegen
LRKP-nummer 125304092

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 8.00 tot 18.00 uur

Bij voldoende belangstelling vervroegde opvang vanaf 7.30 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Ik ben erg blij met de betrokkenheid van de medewerkers en het zicht dat zij hebben op de kwaliteiten en leerpunten van mijn kind.

Impressie van kdv Aquamarijn

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten