• Prachtig nieuw pand
  • Kleinschalig kinderdagverblijf
  • Samen met peutergroep en buitenschoolse opvang
  • Ruime tuin met natuurlijke materialen

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Beneden-Leeuwen is een kleinschalig kinderdagverblijf met twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Samen met de peutergroep en de buitenschoolse opvang gebruiken ze mooie lokalen in het prachtige nieuwe kindcentrum Beneden-Leeuwen. Het kinderdagverblijf beschikt over een ruime tuin. Deze is ingericht met natuurlijke materialen en vormt een fantastische speel- en ontdekruimte voor de kinderen.

Wij bieden de kinderen een veilige omgeving waarin ze zich kunnen ontwikkelen, spelen, ontdekken en leren. De eerste stap van de ontwikkeling van je kind is erg belangrijk en daarom zijn we trots om jouw kind hierin deskundig te mogen begeleiden.

We zorgen voor een gezellige sfeer in een kleurrijke omgeving waar alle kinderen zich kunnen ontplooien tot unieke personen. De oudere kinderen bieden we een gevarieerd aanbod van leuke, educatieve en uitdagende activiteiten. Dit doen we aan de hand van thema’s die ook bij de naastgelegen peutergroep als een rode draad door de dagindeling lopen.

Marijn

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marijn Brocken en ik werk sinds juli 2020 bij KION.

In de prachtige regio West Maas en Waal werk ik samen met het team aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. Opvang waarbij kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door enthousiaste en betrokken medewerkers staat hoog bij mij in het vaandel. Naast aansturing van het team richt ik mij onder andere op samenwerking met scholen en samen zorgen wij voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalig waardoor iedereen elkaar kent en kinderen zich snel op hun gemak voelen. Er is veel gelegenheid om buiten te spelen en te ontdekken. Elke dag is anders en dat geeft plezier aan jong en oud!

Adres

kdv Beneden-Leeuwen
Leliestraat 26a
6658 XN Beneden-Leeuwen
LRK-nummer 321683201

Clustermanager

Openingstijden

ma:     07.00 - 18.00 uur
di:       07.00 - 18.00 uur
woe:   07.30 - 18.00 uur
do:      07.00 - 18.00 uur
vr:       07.00 - 18.00 uur