• Onderdeel van kindcentrum De Buut
  • Drie groepen, waarvan een peutergroep
  • Ruime tuin met uitdagende plekken

Schrijf je in

Bij De Buut stimuleren we kinderen om zelf de wereld te ontdekken. Ieder kind doet dit op het eigen tempo op zowel emotioneel, lichamelijk, sociaal als op creatief vlak. Wij bieden kinderen een uitdagende omgeving met voor elke leeftijd gepaste begeleiding.

Bij het kinderdagverblijf zijn 3 groepen waarvan een groep alleen voor peuters is. De groepen zijn allemaal op de begane grond en vanuit elke ruimte kun je direct naar onze ruime tuin. Hier kunnen ook de allerkleinsten naar hartenlust spelen. Er zijn allerlei uitdagende plekken: een open plek onder een boom met houtsnippers, een speelwand met een lage glijbaan, een liggende klimboom, een voelmuur en een speelhuisje. Ook is er een veilige en rustige hoek speciaal voor de baby’s. 

Het kinderdagverblijf is onderdeel van kindercentrum De Buut: samen met school en buitenschoolse opvang werken we intensief samen waarbij we de kinderen centraal stellen.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt  meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Bosch en ik werk sinds 2000 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om in samenwerking met school een mooi aanbod aan opvang en ontwikkeling neer te zetten. Om op deze manier het beste uit het kind te halen, goed zicht hebben en houden op de ontwikkelingen van het kind en zijn omgeving.

Mijn cluster bestaat uit kindercentra met een doorgaande lijn met school met een kinderdagverblijf waar kinderen buiten slapen, een buitenschoolse opvang waar kinderen zwemles krijgen en een leeftijd gericht aanbod voor de peuters.

Adres

kdv De Buut
Hugo de Grootstraat 41
6522 DD Nijmegen
LRK-nummer 337215492

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 en tot 18.30 uur mogelijk

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Sfeer is goed en er heerst rust en structuur op de groep.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.