• Samen ontdekken
  • Liefde en geborgenheid
  • Horizontale groepen met leeftijdsgenootjes
  • Flexibele opvang

Schrijf je in

Omdat wij in Beuningen zowel kinderdagopvang als buitenschoolse opvang verzorgen voelt je kind zich bij ons thuis vanaf de geboorte tot het einde van de basisschool. Bij De Dabbertjes stimuleren wij jouw kind optimaal in zijn of haar ontwikkeling, kan hij of zij altijd met vriendjes spelen en worden er sociale vaardigheden aangeleerd. De baby’s zitten in kleine horizontale groepen met leeftijdsgenootjes, zodat zij in hun eigen ritme kunnen spelen en ontdekken in een geborgen omgeving met veel individuele aandacht. Per ontwikkelingsleeftijd is er genoeg spelmateriaal aanwezig en professionele opvoeders staan continu klaar om de kinderen in alles nieuwsgierig te maken, te begeleiden en te stimuleren. Wij werken met de communicatiemethode van Thomas Gordon en geven creatieve processen vorm volgens het gedachtengoed van Reggio Emilia. Wij bestaan sinds 1990.

Wij zijn een hecht team van professionele opvoeders dat alle moderne kennis over de ontwikkeling van kinderen in huis heeft. Wij bekijken op welke manier wij jouw gezin kunnen ondersteunen in de vraag naar kinderopvang. Wij geven individueel advies op maat. Onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid, worden jaarlijks geschoold en hebben allemaal een voorliefde voor het werken met kinderen. Dit stralen zij uit en zorgt mede voor de prettige huiselijke sfeer bij ons. Gun je kind stabiliteit en veiligheid in de opvoedingsomgeving en kies voor onze opvang.

Onze tarieven en voorwaarden zijn afwijkend van die van KION. Kijk hiervoor en voor andere informatie op onze website www.dedabbertjes.nl. Staat dat gene wat je zoekt er niet bij? Stuur dan een mail of bel ons. We staan je graag te woord.

Tarief voor De Dabbertjes is afwijkend:
40 weken overeenkomst heeft een uurprijs van € 8,22
48/51 weken overeenkomst heeft een uurprijs van € 7,48
51 weken overeenkomst flexibel (op wisselende dagen) heeft een uurprijs van € 8,42

Lorainne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Lorainne van Egmond en sinds augustus 2016 horen onze locaties in Beuningen bij KION.

Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat medewerkers een huiselijke sfeer creëren waarbij ze warmte via de communicatie overdragen, zowel naar kinderen als naar ouders en collega’s.

De locaties waar ik verantwoordelijk voor ben, bieden kinderen en hun ouders vertrouwdheid en vaste gezichten. De pedagogisch medewerkers stralen hun werkplezier uit en de vaste medewerkers werken al meer dan acht jaar bij ons. Daar zijn we trots op!

Adres

kdv De Dabbertjes
Deciushof 2
6642 BT Beuningen
LRKP-nummer 167726225

Clustermanager

Openingstijden

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn kind voelt zich helemaal thuis bij De Dabbertjes!

Impressie van kdv De Dabbertjes

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten