• Groen kinderdagverblijf
  • Elke dag ten minste twee keer naar buiten
  • Zelf groenten en fruit kweken in de moestuin
  • Twee verticale groepen

Schrijf je in

We zijn een groen kinderdagverblijf. Natuurbeleving neemt een bijzondere rol in bij kinderdagverblijf de Groene Wereld. We gaan minstens twee keer per dag naar buiten met de kinderen. Daar zorgen ze zelf voor de moestuin, gaan ze op avontuur in de 'ontdektuin' en spelen ze op de speelweide. In onze grote achtertuin hebben we een eigen dierenverblijf met geitjes, kippen, konijnen en loopeenden. De kinderen helpen iedere dag mee om hen te verzorgen. We zijn kleinschalig en hebben maar twee stamgroepen. Daardoor kennen de kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers elkaar allemaal.

Karin

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Karin Klaassen en ik werk al heel lang bij KION bij diverse locaties en wijken.

Mijn werkplezier ontstaat door samen met anderen te denken in mogelijkheden en zien dat het goed is. Als ik blije kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers zie ontstaat energie, plezier en creativiteit.

In mijn cluster valt voor ouders, kinderen en medewerkers iets te kiezen: (groen) kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang. We werken nauw samen met partners binnen de Brede School en medewerkers worden, waar mogelijk, breed ingezet. Zo is het voor ouders en kinderen fijn dat ze de pedagogisch medewerker van het kinderdagverblijf weer tegenkomen bij de buitenschoolse opvang.

Adres

kdv De Groene Wereld
Weverstraat 37
6663 AW Lent
LRKP-nummer 187468473

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 7.30 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Natuurgericht en fantastisch leuk en leerzaam voor de kinderen: door buiten lekker lichamelijk bezig te zijn groeit hun zelfvertrouwen en geeft ruimte voor fantasie.

Impressie van kdv De Groene Wereld

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten