• Groen kinderdagverblijf
  • Elke dag ten minste twee keer naar buiten
  • Zelf groenten en fruit kweken in de moestuin
  • Twee verticale groepen

Schrijf je in

We zijn een groen kinderdagverblijf. Natuurbeleving neemt een bijzondere rol in bij kinderdagverblijf de Groene Wereld. We gaan minstens twee keer per dag naar buiten met de kinderen. Daar zorgen ze zelf voor de moestuin, gaan ze op avontuur in de 'ontdektuin' en spelen ze op de speelweide. In onze grote achtertuin hebben we een eigen dierenverblijf met geitjes, kippen, konijnen en loopeenden. De kinderen helpen iedere dag mee om hen te verzorgen. We zijn kleinschalig en hebben maar twee stamgroepen. Daardoor kennen de kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers elkaar allemaal.

Irene

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Irene Boon en ik werk sinds januari 2016 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is om betrouwbare en vertrouwde kinderopvang te bieden voor alle kinderen. Een plek waar een kind gezien wordt en mag zijn zoals het is.

Mijn locaties liggen in dorpen waar iedereen elkaar kent, betrokken is met elkaar en waar het voelt als een veilig thuis.

Adres

kdv De Groene Wereld
Weverstraat 37
6663 AW Lent
LRKP-nummer 187468473

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 7.30 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Natuurgericht en fantastisch leuk en leerzaam voor de kinderen: door buiten lekker lichamelijk bezig te zijn groeit hun zelfvertrouwen en geeft ruimte voor fantasie.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.