• Groen kinderdagverblijf
  • Elke dag ten minste twee keer naar buiten
  • Zelf groenten en fruit kweken in de moestuin
  • Twee verticale groepen

Schrijf je in

We zijn een groen kinderdagverblijf. Natuurbeleving neemt een bijzondere rol in bij kinderdagverblijf de Groene Wereld. We gaan minstens twee keer per dag naar buiten met de kinderen. Daar zorgen ze zelf voor de moestuin, gaan ze op avontuur in de 'ontdektuin' en spelen ze op de speelweide. In onze grote achtertuin hebben we een eigen dierenverblijf met geitjes, kippen, konijnen en loopeenden. De kinderen helpen iedere dag mee om hen te verzorgen. We zijn kleinschalig en hebben maar twee stamgroepen. Daardoor kennen de kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers elkaar allemaal.

Geert

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Geert Verdaasdonk en ik werk sinds september 2007 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat kinderen met zichtbaar plezier en betrokkenheid kunnen spelen en dat medewerkers eigen initiatief kunnen tonen en nemen.

Een van de pluspunten van Goudwinde is de intensieve samenwerking met basisschool, jeugdzorg en jongerenwerk waardoor we voor kinderen van nul tot twaalf jaar de drempels wegnemen. Daarnaast doen we graag mee aan innovatieve projecten, gericht op opvang, onderwijs en/of zorg. De sfeer in ons kindercentrum is prettig, open en gericht op de behoeftes van het kind.

Adres

kdv De Groene Wereld
Weverstraat 37
6663 AW Lent
LRKP-nummer 187468473

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 7.30 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Natuurgericht en fantastisch leuk en leerzaam voor de kinderen: door buiten lekker lichamelijk bezig te zijn groeit hun zelfvertrouwen en geeft ruimte voor fantasie.

Impressie van kdv De Groene Wereld

Altijd opvang. Altijd in de buurt.