Bij ons kinderdagverblijf hebben we een baby-dreumes groep voor 0 tot 2 jaar en een peutergroep voor 2 tot 4 jaar en deze ruimtes liggen naast elkaar. We delen de toiletgroep en verschoonruimte dus het is altijd mogelijk om je broertje of zusje even een knuffel te geven. Ook bij het wennen is het fijn dat je geleidelijk aan kennis maakt en de pedagogisch medewerkers van de volgende groep waarschijnlijk al heel goed kent.

Bij de peutergroep werken we met de VVE methode Peuterplein. Samen met Raai de Kraai beleven we de leukste avonturen die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen.

Buiten onze groepsruimte hebben we een fijne keuken waar we allerlei kook- en bakactiviteiten met de kinderen doen. De ruime hal gebruiken we voor actief binnenspel. We delen deze ruimte met het consultatiebureau en hebben hier samen afspraken over gemaakt.

Op vrijdag gaan we geregeld naar de ouderen in het verzorgingstehuis. Mooi om te zien hoe deze twee groepen samen kennis met elkaar maken tijdens de activiteiten die voor beiden herkenbaar zijn.

Erica

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Erica Adolfs en ik werk sinds 1989 bij KION.

Ik geniet als ik kinderen enthousiast de wereld zie ontdekken. Dat ze met fijne herinneringen naar huis gaan. Het is voor mij een uitdaging om de pedagogisch medewerkers voldoende tools te kunnen geven om dit waar te kunnen maken. Maar ook dat zij hun pedagogische vaardigheden optimaal kunnen inzetten om de ontwikkeling van ieder kind te kunnen volgen en stimuleren.

De uitgebreide rondleidingen en kennismakingsgesprekken zorgen ervoor dat je als ouder goed op de hoogte bent wanneer je kind start. We nemen de tijd voor je tijdens breng- en haalmomenten.
We hebben mooie ruime en lichte speelruimtes en werken vanuit ‘gezonde start’: gezonde voeding, veel (buiten) bewegen en rustmomenten inbouwen.

Adres

kdv De Leigraaf
Leigraaf 4
6641 DH Beuningen
LRK-nummer 126046505

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.00 - 18.00 uur
di:       08.00 - 18.00 uur
woe:   08.00 - 18.00 uur
do:      08.00 - 18.00 uur
vrij:      08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 en tot 18.30 uur mogelijk 

Altijd opvang. Altijd in de buurt.