Bij ons kinderdagverblijf hebben we een baby-dreumes groep voor 0 tot 2 jaar en een peutergroep voor 2 tot 4 jaar en deze ruimtes liggen naast elkaar. We delen de toiletgroep en verschoonruimte dus het is altijd mogelijk om je broertje of zusje even een knuffel te geven. Ook bij het wennen is het fijn dat je geleidelijk aan kennis maakt en de pedagogisch medewerkers van de volgende groep waarschijnlijk al heel goed kent.

Buiten onze groepsruimte hebben we een fijne keuken waar we allerlei kook- en bakactiviteiten met de kinderen doen. De ruime hal gebruiken we voor actief binnenspel. We delen deze ruimte met het consultatiebureau en hebben hier samen afspraken over gemaakt.

Op vrijdag gaan we geregeld naar de ouderen in het verzorgingstehuis. Mooi om te zien hoe deze twee groepen samen kennis met elkaar maken tijdens de activiteiten die voor beiden herkenbaar zijn.

Marieke

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marieke Wennekes en ik werk sinds 2001 bij KION in verschillende functies en nu als clustermanager.

Mijn grootste uitdaging is om samen met het team iedere dag een fijne dag te maken voor de kinderen; zodat ze zichzelf kunnen zijn en spelenderwijs hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen in hun eigen tempo. Ieder kind is uniek en samen zijn ze het stralende middelpunt van onze toekomst.

De medewerkers bij mijn locaties vormen hechte teams waar ouders en kinderen zich thuis voelen. Ik nodig je van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Adres

kdv De Leigraaf
Leigraaf 4
6641 DH Beuningen
LRK-nummer 126046505

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.00 - 18.00 uur
di:       08.00 - 18.00 uur
woe:   08.00 - 18.00 uur
do:      08.00 - 18.00 uur
vrij:      08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 en tot 18.30 uur mogelijk