Bij ons kinderdagverblijf hebben we een baby-dreumes groep voor 0 tot 2 jaar en een peutergroep voor 2 tot 4 jaar en deze ruimtes liggen naast elkaar. We delen de toiletgroep en verschoonruimte dus het is altijd mogelijk om je broertje of zusje even een knuffel te geven. Ook bij het wennen is het fijn dat je geleidelijk aan kennis maakt en de pedagogisch medewerkers van de volgende groep waarschijnlijk al heel goed kent.

Buiten onze groepsruimte hebben we een fijne keuken waar we allerlei kook- en bakactiviteiten met de kinderen doen. De ruime hal gebruiken we voor actief binnenspel. We delen deze ruimte met het consultatiebureau en hebben hier samen afspraken over gemaakt.

Op vrijdag gaan we geregeld naar de ouderen in het verzorgingstehuis. Mooi om te zien hoe deze twee groepen samen kennis met elkaar maken tijdens de activiteiten die voor beiden herkenbaar zijn.

Katarina

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Katarina Bloemers en sinds februari 2021 ben ik clustermanager bij KION.

Ooit kwam deze zin op mijn pad: 'De toekomst is wat kinderen ervan maken'.
Het werk met kinderen is ongelofelijk mooi en waardevol. Samen met mijn gepassioneerde collega’s op de groepen zorgen we ervoor dat elk kind zich uniek en bijzonder voelt. Dit doe ik door mijn collega’s te ontzorgen, door goede relaties op te bouwen met ouders/verzorgers en ook met scholen en andere partijen die betrokken zijn bij de opvoeding. Want het opvoeden doen we samen!

Samen werken we aan de mooie toekomst waar de kinderen een stralend middelpunt zijn.

Adres

kdv De Leigraaf
Leigraaf 4
6641 DH Beuningen
LRK-nummer 126046505

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.00 - 18.00 uur
di:       08.00 - 18.00 uur
woe:   08.00 - 18.00 uur
do:      08.00 - 18.00 uur
vrij:      08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 en tot 18.30 uur mogelijk