• Grote buitenruimtes ingericht naar behoefte van kinderen van 0 tot 4 jaar
  • Parkjes, het winkelcentrum en speeltuintjes nabijgelegen
  • Kleinschalige opvang

Schrijf je in

Over kinderdagverblijf De Leigraaf

Kinderdagverblijf De Leigraaf voelt ruim aan door de grote buitenruimtes en de ruime hal zodra je het pand betreed. Toch staat onze locatie bekend om haar kleinschaligheid. Doordat de twee groepen nauw met elkaar betrokken zijn, is de overgang van de babygroep naar de peutergroep klein. Als kind én als ouder ben je bekend met de pedagogisch medewerkers van beide groepen, wat maakt dat je in de vier jaar tijd op onze locatie elkaar goed leert kennen. De kinderen hebben al snel een bekend en vertrouwd gevoel bij ons.

Een dag bij kinderdagverblijf De Leigraaf

Bij kinderdagverblijf De Leigraaf zetten wij ons elke dag in om fijne, professionele en gezellige opvang te bieden.

Bij de babygroep kiezen we bewust voor rust en het volgen van de persoonlijke dagritmes van de allerjongste. De wat oudere kinderen op deze groep bieden we een wat meer gezamenlijk dagritme. Dit draagt enorm bij aan de rust op deze groep. Bij onze peutergroep draait het vooral om samen spelen en ontdekken. Begeleide activiteiten, maar ook zeker veel vrij spel komen gedurende de dag aan bod. Ook op deze groep is een vast dagritme een fijn houvast voor de kinderen. Dit is meteen een mooie voorbereiding op de basisschool!

Binnen en buitenspelen

Zowel onze binnen als buitenruimtes zijn ingericht en afgestemd op de verschillende behoeften van de kinderen. De ruimtes stralen rust en huiselijkheid uit door de zorgvuldig gekozen kleuren en materialen. Zo is er bijvoorbeeld voor de allerjongste voldoende plaats om op rustige plekjes te rusten of te spelen en nodigen de klimrekjes en klimkussens tot klauteren voor de wat oudere kinderen. De peutergroep heeft verschillende thema hoekjes om iedere keer weer nieuwe dingen in te ontdekken, een fijn leeshoekje en een zand/watertafel met oneindig veel mogelijkheden.

Op deze manier is er meer dan voldoende ruimte om samen binnen én buiten een fijne dag te beleven!

Marieke

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marieke Wennekes en ik werk sinds 2001 bij KION in verschillende functies en nu als clustermanager.

Mijn grootste uitdaging is om samen met het team iedere dag een fijne dag te maken voor de kinderen; zodat ze zichzelf kunnen zijn en spelenderwijs hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen in hun eigen tempo. Ieder kind is uniek en samen zijn ze het stralende middelpunt van onze toekomst.

De medewerkers bij mijn locaties vormen hechte teams waar ouders en kinderen zich thuis voelen. Ik nodig je van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Adres

kdv De Leigraaf
Leigraaf 4
6641 DH Beuningen
LRK-nummer 126046505

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.00 - 18.00 uur
di:       08.00 - 18.00 uur
woe:   08.00 - 18.00 uur
do:      08.00 - 18.00 uur
vrij:      08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 en tot 18.30 uur mogelijk 

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer