• We werken met VVE
  • Onder één dak met bso, peutergroep en brede school
  • Samenwerking met Tandem
  • Eerste woensdag van de maand open inloop van 9.00 tot 12.00 uur

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Prins is onderdeel van kindercentrum De Prins waar ook buitenschoolse opvang en een peutergroep bij horen. Samen met basisschool Prins Maurits en welzijnsorganisatie Tandem vormen wij de brede school Prins Maurits.

We hebben een prachtig nieuw pand. Iedere groep heeft een openslaande deur naar een eigen buitenspeelterrein. Dit terrein is geheel omheind zodat de kinderen veilig kunnen buitenspelen.

Soms organiseren we activiteiten waar kinderen van de verschillende groepen aan meedoen. Zo raken de kinderen vertrouwd met de schoolomgeving en is de stap naar school, wanneer ze vier worden, gemakkelijker.

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool en we bieden Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Jolisca

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jolisca Bouw en ik werk sinds januari 2017 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is zorgen voor kwaliteit, veiligheid en service die ouders en kinderen verdienen. Het geeft mij voldoening om extra aandacht en zorg te bieden waarmee kinderen met een achterstand een goede start maken bij de basisschool; door de Startgroep en VVE+ programma’s.

Bij mijn locaties is veel aandacht voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en bij twee hiervan gaat een pilot van start met nóg meer aandacht en extra ondersteuning. De peutergroepen werken onderling nauw samen waardoor kinderen veelal vertrouwde gezichten zien en de overdracht binnen de teams helder is.

Adres

kdv De Prins
Zwanenveld 25-24
6538 NK Nijmegen
LRK-nummer 191757950

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.00/7.30 uur mogelijk 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De pedagogisch medewerkers zijn heel erg lief voor de kinderen en ik vind ze stuk voor stuk fijn en kundig: ze denken altijd mee en doen hun uiterste best om het beste voor ouder en kind eruit te halen. Ik ben heel blij met deze opvang.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.