• Ruime, groene tuin
  • Twee groepen
  • Met bso onder één dak
  • Peuteryoga op dinsdagochtend
  • Aparte atelier- en beweegruimte

Schrijf je in

Ons kinderdagverblijf vormt samen met de buitenschoolse opvang een kleinschalig en overzichtelijk centrum in een rustige en bosrijke omgeving. Kinderdagverblijf De Regenboog heeft twee stamgroepen, genaamd Ster en Zon voor kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. Kinderen van beide groepen kennen elkaar omdat ze veel samen spelen.

Beide sfeervolle groepsruimtes zijn ingericht zijn met divers spelmateriaal zoals een huishoek, duplobak, leeshoekje en een babyhoek. In de tussenliggende ruimte hebben we een peutergroep ruimte met uitdagend materiaal voor deze leeftijd. Soms spelen kinderen van het kinderdagverblijf mee met een ochtendprogramma. Daarnaast hebben we in de hal een zandtafel en een sfeervol ingerichte leeshoek. Verderop in het pand is er een beweeglokaal met een glijbaan.  

Op dinsdagmorgen is er gelegenheid voor de peuters om, tegen een geringe vergoeding, mee te doen met de peuteryoga-les. Het team kan je hier over meer vertellen.

De overgang naar bso De Regenboog is eenvoudig te maken omdat deze in hetzelfde pand is en daardoor al vertrouwd voor de kinderen. 

Marije

Maak kennis met de clustermanager 

Mijn naam is Marije Plas en sinds 2006 werk ik bij KION.  

Mijn belangrijkste drijfveer is om bij mijn locaties de pedagogisch medewerkers met hun hart het vak uit te laten oefenen. Dat kinderen zichzelf kunnen zijn, kunnen genieten en spelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daar zet ik mij voor in.

In mijn cluster vind je het totale pakket: kinderen van nul tot dertien jaar kunnen bij ons terecht. Onze ruimtes zijn rijk ingericht en we bieden veel verschillende activiteiten.

Adres

kdv De Regenboog
Burgemeester Daleslaan 23 A
6532 CL Nijmegen
LRK-nummer 635312736

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Complimenten voor de manier waarop de medewerkers De Regenboog tot een fijne plek voor onze dochter maken. Ze zit op de Zon-groep waar de medewerkers zeer liefdevol, professioneel en actief zijn!