• Kleinschalige opvang een groep met 16 kinderen
  • Aangrenzend bosgebied staat centraal

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Regenboog Malden ligt aan de Veldsingel aan de rand van het prachtige bosgebied van Malden. De aangrenzende natuur staat bij ons kinderdagverblijf centraal. Samen met buitenschoolse opvang De Regenboog Malden delen we het pand, de faciliteiten en werken samen met basisschool De Regenboog. We merken dat kinderen die bij ons bij het kinderdagverblijf komen snel wennen bij de basisschool omdat ze in dezelfde vertrouwde omgeving blijven.

We hebben één verticale groep voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is kleinschalig opgezet waardoor de kinderen zich snel veilig en vertrouwd voelen bij onze vaste medewerkers. Een mooie voorbereiding op de basisschool.

Masja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Masja van der Werve en ik werk sinds maart 2013 bij KION.

Mijn voldoening en uitdaging zit in het zien van lachende kinderen, tevreden ouders en blije medewerkers. Als ik medewerkers kan laten doen waar ze goed in zijn kunnen zij ook het beste aan kinderen en ouders bieden.

In mijn cluster zijn de teams erg betrokken op en met elkaar. Niet alleen door de ‘dorpse’ situatie maar veelal door de intrinsieke gedrevenheid die hen bindt. Wij bieden in de kleine kernen een basisvoorziening die door steeds meer inwoners wordt gevonden en als positief wordt ervaren. We groeien.

Adres

kdv De Regenboog Malden
Veldsingel 4
6581 TC Malden
LRK-nummer 610907281

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  gesloten*
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    gesloten*
*Heb je hier behoefte aan? Neem contact op met afdeling Klantrelaties

Op aanvraag is opvang vanaf 07.30 mogelijk.

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De stabiliteit van dezelfde pedagogisch medewerkers met een open en enthousiaste uitstraling geeft het gevoel dat je kind echt gezien wordt. Lekker veel naar buiten/ bos.