• Onderdeel van multifunctioneel centrum 't Hart
  • 3 groepen
  • Maximaal 40 kinderen

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Reuzepas vormt samen met de peutergroep en de bso een kleinschalig kindercentrum waar iedereen elkaar kent. Bij het kinderdagverblijf is bij het team van vaste pedagogisch medewerkers plaats voor maximaal 40 kinderen, verdeeld over twee groepen.

Samenwerken in 't Hart

Omdat we in het mooie MFA ’t Hart zitten, kunnen we samenwerken met diverse partners. Dat geeft extra mogelijkheden op het gebied van gezamenlijke activiteiten maar ook in het gebruik van verschillende ruimtes zoals de sporthal, het schoolplein, handenarbeidlokaal en de bibliotheek. Via de schuifpui in de verticale groepsruimtes kunnen de kinderen makkelijk naar buiten en daar  spelen ze dan ook dagelijks. Voor de allerkleinsten is er een speciale babybox. De peutergroep maakt gebruik van de speelgang en een grotere speelplaats

Activiteiten kinderdagverblijf

Als het even kan gaan we met de kinderen erop uit naar het bosje of het park. Een bezoekje aan de eenden is favoriet. De kinderen krijgen bij ons de ruimte om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Er is veel ruimte voor vrij spel en de pedagogisch medewerkers spelen in op de interesse van je kind om zo zijn of haar ontwikkeling te stimuleren. Hiervoor maken we gebruik van het activiteitenprogramma Uk & Puk. Aan de hand van thema’s bieden we activiteiten aan op verschillende vlakken van de ontwikkeling. Hierdoor ontwikkelt je kind zich spelenderwijs en kan hij of zij met 4 jaar de overstap naar de basisschool goed aan.

Wil je een bezoekje brengen? Loop gerust binnen of maak een afspraak. Je bent van harte welkom!

Erica

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Erica Adolfs en ik werk sinds 1989 bij KION.

Ik geniet als ik kinderen enthousiast de wereld zie ontdekken. Dat ze met fijne herinneringen naar huis gaan. Het is voor mij een uitdaging om de pedagogisch medewerkers voldoende tools te kunnen geven om dit waar te kunnen maken. Maar ook dat zij hun pedagogische vaardigheden optimaal kunnen inzetten om de ontwikkeling van ieder kind te kunnen volgen en stimuleren.

De uitgebreide rondleidingen en kennismakingsgesprekken zorgen ervoor dat je als ouder goed op de hoogte bent wanneer je kind start. We nemen de tijd voor je tijdens breng- en haalmomenten.
We hebben mooie ruime en lichte speelruimtes en werken vanuit ‘gezonde start’: gezonde voeding, veel (buiten) bewegen en rustmomenten inbouwen.

Adres

kdv De Reuzepas
Den Elt 17e
6644 EA Ewijk
LRK-nummer 763483783

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 mogelijk 

Heb je een specifieke wens, dan denken wij graag mee.

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De persoonlijke aandacht is fijn en kinderen en ouders voelen zich, mede dankzij de kleinschaligheid, welkom!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.