• 4 groepen
  • Maximaal 90 kinderen
  • Elke 1e woensdag en vrijdag ochtend van de maand een rondleiding

Schrijf je in

Kinderdagverblijf De Reuzepas vormt samen met de peutergroep en de bso een kleinschalig kindercentrum waar iedereen elkaar kent. Bij het kinderdagverblijf is plaats voor vier groepen: Elfjes (0 - 2 jaar), Reuzen (2 - 4 jaar), Kabouters (0 - 4 jaar) en Dwergen (0 - 4 jaar).

Samenwerken in 't Hart

Omdat we in het mooie MFA ’t Hart zitten, kunnen we samenwerken met diverse partners. Dat geeft extra mogelijkheden op het gebied van gezamenlijke activiteiten maar ook in het gebruik van verschillende ruimtes zoals de sporthal, het schoolplein, handenarbeidlokaal en de bibliotheek. Via de schuifpui in de groepsruimtes van de Elfjes en Kabouters kunnen de kinderen makkelijk naar buiten en daar spelen ze dan ook dagelijks. Voor de allerkleinsten is er een speciale babybox op de groepen. De peutergroep Reuzen maakt gebruik van de speelgang en een grotere speelplaats.

Activiteiten kinderdagverblijf

Als het even kan gaan we met de kinderen erop uit naar het bosje of het park. Een bezoekje aan de eenden langs het water is favoriet. De kinderen krijgen bij ons de ruimte om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Er is veel ruimte voor vrij spel en eigen fantasie doormiddel van spelen met sensorisch open eind materialen. De pedagogisch medewerkers spelen in op de interesse van je kind om zo zijn of haar ontwikkeling te stimuleren. Hiervoor maken we gebruik van het activiteitenprogramma  Uk & Puk. Aan de hand van thema’s bieden we activiteiten aan op verschillende vlakken van de ontwikkeling. Hierdoor ontwikkelt je kind zich spelenderwijs en kan hij of zij met 4 jaar de overstap naar de basisschool goed aan.

Bewegen is gezond 

Kinderen bewegen van nature graag en dit stimuleren we bewust. Daarom hebben we bij kinderdagverblijf De Reuzepas de beweegvloer van Springlab. De vloer is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters in samenwerking met wetenschappers, pedagogisch experts en kinderen zelf. De beweegvloer combineert bewegen, spelen, ontdekken, sociale interactie en leren in een compleet nieuwe leerervaring voor jonge kinderen. Alle kinderen vinden het geweldig en gaan iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag op de beweegvloer!

Wil je een bezoekje brengen? Loop gerust binnen of maak een afspraak. Je bent van harte welkom!

Katarina

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Katarina Bloemers en sinds februari 2021 ben ik clustermanager bij KION.

Ooit kwam deze zin op mijn pad: 'De toekomst is wat kinderen ervan maken'.
Het werk met kinderen is ongelofelijk mooi en waardevol. Samen met mijn gepassioneerde collega’s op de groepen zorgen we ervoor dat elk kind zich uniek en bijzonder voelt. Dit doe ik door mijn collega’s te ontzorgen, door goede relaties op te bouwen met ouders/verzorgers en ook met scholen en andere partijen die betrokken zijn bij de opvoeding. Want het opvoeden doen we samen!

Samen werken we aan de mooie toekomst waar de kinderen een stralend middelpunt zijn.

Adres

kdv De Reuzepas
Den Elt 17e
6644 EA Ewijk
LRK-nummer 763483783

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 mogelijk. 

 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De persoonlijke aandacht is fijn en kinderen en ouders voelen zich, mede dankzij de kleinschaligheid, welkom!