• Kindcentrum De Verbinding is gevestigd in de wijk De Stelt en ligt aan de dijk
  • De ruimtes zijn licht en sfeervol ingericht
  • Er is veel natuurlijk (hout) spelmateriaal
  • Er is veel aandacht voor natuurbeleving en buiten spelen
  • Samen met basisschool onder één dak

Schrijf je in

Op een mooie plek in Lent aan de Waal staat een prachtig nieuw kindcentrum. De tuin van het kindcentrum grenst direct aan de dijk waar we een ontdektuin aanleggen. Naast het reguliere aanbod hebben we etra aandacht voor natuurbeleving en duurzaamheid. Zo zullen we dagelijks veel buiten zijn om de dieren in het dierenverblijf te verzorgen en onze eigen groenten en bloemen te kweken in de moestuin. Er valt dus veel te beleven bij De Verbinding. Aan het eind van de dag zie je aan je kind dat het heerlijk heeft gespeeld. Ons streven is dat een kind iedere dag een nieuw avontuur beleeft.

In hetzelfde gebouw is bso De Verbinding gevestigd.

Lieke

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Lieke Aldenhoven en werk sinds september bij KION.

We bieden 'opvang voor de toekomst'. Kinderen groeien op in een duurzame omgeving met aandacht voor de natuur en voor elkaar. In een prachtig nieuw en licht Kindcentrum aan de Waal vinden zij rust en de uitdaging om te zijn wie ze zijn en te worden wie ze willen worden. Hierbij worden ze begeleid door een team van zorgzame en gedreven pedagogisch medewerkers. Door de nauwe samenwerking met de basisschool zorgen we samen voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

Een veilige omgeving creëren waarin medewerkers én kinderen zichzelf volledig kunnen ontwikkelen is voor mij de grootste uitdaging in mijn werk. Ervoor zorgen dat ouders hun kinderen met het volste vertrouwen naar ons brengen is iedere dag weer opnieuw mijn doel. Ik ben een verbinder en ga graag met iedereen het gesprek aan. Mijn deur staat altijd open.

Adres

kdv De Verbinding
Steltsestraat 50
6663 BS Lent
LRK-nummer 862089840

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur