• Nieuwbouw in Lent
  • Te verwachten opening januari 2022
  • Bso De Verbinding Barbarastraat verhuist begin 2022 naar dit adres

Schrijf je in

Op een mooie plek aan de Waal aan de Steltsestraat ontstaat een prachtig nieuw kindcentrum in Lent. De tuin van het grenst direct aan de dijk waar we een ontdektuin realiseren. Naast het reguliere aanbod leggen we in ons dagelijks handelen de nadruk op natuurbeleving en duurzaamheid. Zo zullen we dagelijks veel buiten zijn om de dieren in het dierenverblijf te verzorgen en onze eigen groenten en bloemen te kweken in de moestuin. Er valt dus veel te beleven bij De Verbinding. Aan het eind van de dag zie je aan je kind dat het heerlijk heeft gespeeld. We willen dat een kind iedere dag een nieuw avontuur beleeft.

In hetzelfde gebouw opent ook kinderdagverblijf De Verbinding per januari 2022.

Marion

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marion Rossen en werk al heel wat jaren bij KION. Mijn locaties bevinden zich onder één dak met de basisscholen. Hierdoor hebben we veel contact en structureel overleg. Dit betekent meerwaarde en aandacht voor de doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Als team zijn we tevreden als ouders hun kind(eren) met een gerust gevoel achterlaten en dat kinderen aan het eind van de dag met een glimlach naar huis gaan.

Adres

kdv De Verbinding
Steltsestraat 50
6663 BS Lent
LRK-nummer Nog niet bekend

Clustermanager

Openingstijden

Altijd opvang. Altijd in de buurt.