• Al meer dan 25 jaar een begrip in Molenhoek!
  • Huiselijk
  • Onderdeel van de Brede School
  • Veel speelmogelijkheden

Schrijf je in

Bij kinderdagverblijf Dribbel zijn alle kinderen van nul tot vier jaar welkom. In de groepsruimtes zijn verschillende hoeken ingericht zodat ieder kind zijn plekje vindt. Denk aan een bouwhoek, leeshoek of een aparte babyhoek. Dit geeft kinderen een huiselijk gevoel. Bij het kinderdagverblijf zijn twee groepen die met elkaar zijn verbonden. Hierdoor kunnen we leeftijdsgerichte activiteiten doen.
Door de nauwe samenwerking met De Grote Lier kunnen peuters al snel een kijkje nemen op school waardoor dit een bekende omgeving wordt.

Kindercentrum Dribbel vormt samen met bassischool De Grote Lier een Brede School, gevestigd in een mooi nieuw pand. In het gebouw is gebruik gemaakt van veel rustige en natuurlijke tinten, de ruimtes zijn ruim en hebben een mooie lichtinval. 

Quote van ouders:

"We brengen onze kinderen altijd met een gerust hart naar Dribbel. Er wordt goed voor hen gezorgd door lieve en betrokken pedagogisch medewerkers. Het is prettig dat de pedagogisch medewerkers de kinderen écht kennen zodat zij zichzelf kunnen en mogen zijn. Dat de kinderen met plezier naar Dribbel gaan is onze beste graadmeter.

André en Brechtje - ouders van Nienke (Rattaplan) en Teun (Rakker)

 

Irene

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Irene Boon en ik werk sinds januari 2016 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is om betrouwbare en vertrouwde kinderopvang te bieden voor alle kinderen. Een plek waar een kind gezien wordt en mag zijn zoals het is.

Mijn locaties liggen in dorpen waar iedereen elkaar kent, betrokken is met elkaar en waar het voelt als een veilig thuis.

Adres

kdv Dribbel
Koningslaan 7
6584 BZ Molenhoek
LRKP-nummer 456581741

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 8.00 tot 18.00 uur

Op aanvraag is opvang vanaf 7.00/7.30 uur mogelijk

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Persoonlijke aandacht voor de kinderen bij aankomst door enthousiaste medewerkers met hart voor de kinderen.

Impressie van kdv Dribbel

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten