• Al meer dan 25 jaar een begrip in Molenhoek!
  • Huiselijk
  • Onderdeel van de Brede School
  • Veel speelmogelijkheden

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Dribbel vormt samen met de peutergroep, de buitenschoolse opvang en bassischool De Grote Lier een Brede School in Molenhoek. In het frisse, moderne gebouw is gebruik gemaakt van veel rustige en natuurlijke tinten, de ruimtes zijn ruim en hebben een mooie lichtinval. 

Het kinderdagverblijf in Molenhoek

Bij kinderdagverblijf Dribbel zijn alle kinderen van 0 tot 4 jaar welkom. In de groepsruimtes zijn verschillende hoeken ingericht zodat ieder kind zijn plekje vindt. Denk aan een bouwhoek, leeshoek of een aparte babyhoek. Dit geeft kinderen een huiselijk gevoel. Bij het kinderdagverblijf zijn twee groepen die met elkaar zijn verbonden. Hierdoor kunnen we leeftijdsgerichte activiteiten doen.

Bewegen is gezond 

Kinderen bewegen van nature graag en dit stimuleren we bewust. Daarom hebben we bij kinderdagverblijf Dribbel de beweegvloer van Springlab. De vloer is speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters in samenwerking met wetenschappers, pedagogisch experts en kinderen zelf. De beweegvloer combineert bewegen, spelen, ontdekken, sociale interactie en leren in een compleet nieuwe leerervaring voor jonge kinderen. Alle kinderen vinden het geweldig en gaan iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag op de beweegvloer!

Quote van ouders:

"We brengen onze kinderen altijd met een gerust hart naar Dribbel. Er wordt goed voor hen gezorgd door lieve en betrokken pedagogisch medewerkers. Het is prettig dat de pedagogisch medewerkers de kinderen écht kennen zodat zij zichzelf kunnen en mogen zijn. Dat de kinderen met plezier naar Dribbel gaan is onze beste graadmeter.

André en Brechtje - ouders van Nienke (Rattaplan) en Teun (Rakker)

Annegien

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Annegien van de Merwe en ik werk sinds februari 2021 bij KION.

De grootste genoegdoening voor mij is wanneer er sprake is van een hoog welbevinden en betrokkenheid bij zowel de kinderen als de medewerkers. Vanuit een veilige, open en transparante sfeer is er ruimte voor groei en ontwikkeling. Verbinden en draagvlak creëren staan bij mij hoog in het vaandel. Zo kunnen we ons sámen inzetten voor een plek waar kinderen en medewerkers zich prettig voelen.

Naast het team zijn hierin ook samenwerkingspartners en ouders essentieel. Bruggen bouwen tussen de verschillende partijen zoals gemeente, GGD, wijkteam en school geeft mij plezier en voldoening. Met elkaar zorgen we voor een doorgaande lijn. Want wat is er nou mooier dan een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling en het geluk van kinderen en hun gezinnen?! 

Adres

kdv Dribbel
Koningslaan 7
6584 BZ Molenhoek
LRK-nummer 456581741

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 07.00 / 07.30 uur mogelijk 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Persoonlijke aandacht voor de kinderen bij aankomst door enthousiaste medewerkers met hart voor de kinderen.