• Al meer dan 25 jaar een begrip in Molenhoek!
  • Huiselijk
  • Onderdeel van de Brede School
  • Veel speelmogelijkheden

Schrijf je in

Bij kinderdagverblijf Dribbel zijn alle kinderen van nul tot vier jaar welkom. In de groepsruimtes zijn verschillende hoeken ingericht zodat ieder kind zijn plekje vindt. Denk aan een bouwhoek, leeshoek of een aparte babyhoek. Dit geeft kinderen een huiselijk gevoel. Bij het kinderdagverblijf zijn twee groepen die met elkaar zijn verbonden. Hierdoor kunnen we leeftijdsgerichte activiteiten doen.
Door de nauwe samenwerking met De Grote Lier kunnen peuters al snel een kijkje nemen op school waardoor dit een bekende omgeving wordt.

Kindercentrum Dribbel vormt samen met bassischool De Grote Lier een Brede School, gevestigd in een mooi nieuw pand. In het gebouw is gebruik gemaakt van veel rustige en natuurlijke tinten, de ruimtes zijn ruim en hebben een mooie lichtinval. 

Quote van ouders:

"We brengen onze kinderen altijd met een gerust hart naar Dribbel. Er wordt goed voor hen gezorgd door lieve en betrokken pedagogisch medewerkers. Het is prettig dat de pedagogisch medewerkers de kinderen écht kennen zodat zij zichzelf kunnen en mogen zijn. Dat de kinderen met plezier naar Dribbel gaan is onze beste graadmeter.

André en Brechtje - ouders van Nienke (Rattaplan) en Teun (Rakker)

 

Betsie

Voordat ik begin 2017 bij KION kwam werken, als educatief ondersteuner, was ik groepsleerkracht bij basisschool de Vuurvogel in Malden en zorgcoördinator in Beuningen.

Mijn grootste uitdaging is om kinderen, binnen de veilige omgeving van de kinderopvang, met een uitdagend aanbod van activiteiten te laten spelen met plezier. Dat ze zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontwikkelen. Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling.

De locaties zijn kleine en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd.

Bij onze locaties voelt het als thuiskomen. 

Adres

kdv Dribbel
Koningslaan 7
6584 BZ Molenhoek
LRK-nummer 456581741

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:    08.00 - 18.00 uur
vrij:   08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 07.00 / 07.30 uur mogelijk 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Persoonlijke aandacht voor de kinderen bij aankomst door enthousiaste medewerkers met hart voor de kinderen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.