• Uitdagende, omsloten buitenruimtes
  • Struintuin en moestuin
  • Kleinschalige opvang met maar vier groepen
  • Baby's kunnen buiten slapen

Schrijf je in

Verscholen achter de bijzondere poort ligt kinderdagverblijf Joki, midden in het groen. Je komt aan langs de struintuin en vangt al een glimp op van de grote ontdektuin voor de peuters. Spelen ze met de waterpomp? Of zit er een kind verstopt in het doolhof? Twee kinderen zijn met hun fietsjes op pad. Je hoort ze lachen. De pedagogisch medewerker maakt fruit klaar. "Komen jullie allemaal naar binnen en aan tafel? Wel eerst even handen wassen." Terwijl de peuters fruit eten, spelen de baby's in de grondbox. Er slaapt een baby in het buitenbedje en twee liggen binnen in de slaapkamer.

Dit is een kleine impressie van een dag bij kinderdagverblijf Joki. We vinden het belangrijk om het ritme van de kinderen zoveel mogelijk te volgen. Daarbij houden we rekening met de wensen van de ouders.

Ben je op zoek naar een warme plek voor jouw kind met ervaren pedagogisch medewerkers en vind je een groene omgeving belangrijk? Kom dan vooral eens bij Joki kijken. We geven je graag een rondleiding. 

Cindy

Mijn naam is Cindy Duffels en ik werk sinds maart 2021 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om, als spin-in-het-web, de verbindende factor te zijn tussen medewerkers, ouders, kinderen en samenwerkingspartners. Ik vind het heerlijk om samen met onze partners een mooi aanbod voor kinderopvang en ontwikkeling neer te zetten. Hiermee krijgen kinderen de ruimte om hun eigen talenten en capaciteiten te ontwikkelen, in hun eigen tempo. De kinderen zullen dan samen met onze medewerkers in een mooie diversiteit verder groeien en bloeien.

Mijn motto is: We praten niet over problemen, maar over uitdagingen. Samen zijn we sterker!

Adres

kdv Joki
Pastoor Zegersstraat 77
6542 VN Nijmegen
LRK-nummer 151902501

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De buitenruimte en buitenbedjes zijn top net als de kruiptunnel in de hal. Pedagogisch medewerkers hebben tijd voor een praatje en letten op de specifieke behoeften van mijn kind.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.