• Warme maaltijd mogelijk
  • Onder één dak met buitenschoolse opvang Jump
  • Een peutergroep en vijf verticale groepen

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Jump deelt het pand met een dependance van basisschool De Oversteek. Ons kinderdagverblijf heeft zes groepen: een peutergroep en vijf verticale groepen. Een van de verticale groepen, gelegen op de eerste verdieping, is in gebruik door kinderen van het toekomstige kindercentrum De Uitdaging. De kinderen spelen in de groepsruimtes, in de gang, in de twee grote speelhallen en buiten. We hebben een uitdagende tuin speciaal voor het kinderdagverblijf en kunnen op het aangrenzende schoolplein fietsen en steppen.

Warme maaltijd

Om 16.30 uur kunnen kinderen op aanvraag bij ons een warme maaltijd eten met hun vriendjes en vriendinnetjes. Zo wordt samen eten een feestje. Je kunt je structureel aanmelden voor de warme maaltijd, maar het kan ook op de dag zelf als het een keer zo uitkomt. Vul in dat geval dit formulier en lever het voor 14 uur in bij Jump. 

Omdat we samen één gebouw delen met school en de bso loopt de overgang van kinderdagverblijf naar bso over het algemeen heel soepel voor kinderen. 

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Trui

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Trui de Klein en ik werk sinds 1983 in de kinderopvang.

Het mooist vind ik het als de sfeer bij de locaties relaxed – dynamisch is: er gebeurt van alles, kinderen hebben een sprankelende dag, ouders nemen een tevreden en moegespeeld kind mee naar huis, medewerkers voelen zich hier fijn. Daar zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor.

In mijn cluster werkt het team fijn samen en staat open voor wensen, vernieuwingen en plezier! Er is ruimte voor de kinderen. Letterlijk betekent dit ‘licht’. Figuurlijk betekent dit ‘er kan veel’. En we gaan dagelijks naar buiten!

Adres

kdv Jump
Griftdijk 91
6515 AE Nijmegen
LRK-nummer 554363859

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 07.00 en tot 18.30 uur mogelijk. 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Complimenten voor de aandacht die jullie aan de ouders geven tijdens de overdracht in de ochtend en aan ‘t einde van de dag. Vooral zo doorgaan!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.