• Onder één dak met basisschool, peutergroep en buitenschoolse opvang
  • Twee peutergroepen met VE-aanbod
  • Verticale groepen en kinderdagverblijf-peutergroep
  • Blixem Kookt: gezonde, verse afhaalmaaltijden

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Jump deelt het pand met de dependance van basisschool De Oversteek. Ons kinderdagverblijf heeft verticale (van 0 tot 4 jaar, én horizontale groepen. Daarnaast bieden we Voorschoolse Educatie (VE) aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

De peutergroepen zitten op de eerste verdieping, samen met bso Jump. De kinderen spelen in de groepsruimtes, in de gang, in de twee grote speelhallen en buiten. We hebben een uitdagende tuin speciaal voor het kinderdagverblijf en de peutergroepen. De kinderen kunnen op het aangrenzende schoolplein fietsen en steppen.

Omdat we samen één gebouw delen met school en de bso loopt de overgang van kinderdagverblijf naar bso over het algemeen heel soepel voor kinderen. 

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Lieke

Maak kennis met de clustermanagers 

Wij zijn Lieke van Aldenhoven en Yvette van Oort. Wij dragen samen de verantwoordelijkheid voor kindercentrum Jump, kindercentrum Ondersteboven en bso De Sprong

Wij vinden ons werk boeiend, leuk en uitdagend en vinden het belangrijk dat kinderen, ouders en medewerkers zich prettig voelen bij onze locaties. Dit realiseren we door te kijken, luisteren en te bespreken. We dragen zorg voor een ontspannen sfeer waarin ieder zijn/haar rol en verantwoordelijkheid heeft en neemt.

We genieten van de momenten met de kinderen! Kinderen kunnen ontwapenend zijn, ontroerend soms. Ze laten ons lachen en nadenken over hoe we het voor hen nóg leuker kunnen maken. Met de pedagogisch medewerkers hebben we regelmatig overleg. We zorgen ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen, zodat zij vanuit hun eigen ervaring de kinderen en ouders horen en zien.

De verschillende locaties hebben hun eigen sfeer en energie. We werken waar mogelijk samen. Zo bundelen we de krachten en inspireren we elkaar. Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat de kinderen met plezier naar onze locaties komen. Dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn, zich te ontwikkelen in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Als ouder/verzorger kun je je kind met een gerust hart bij ons achterlaten.

Adres

kdv Jump
Griftdijk 91
6515 AE Nijmegen
LRK-nummer 554363859

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 07.00 en tot 18.30 uur mogelijk. 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Complimenten voor de aandacht die jullie aan de ouders geven tijdens de overdracht in de ochtend en aan ‘t einde van de dag. Vooral zo doorgaan!