• Kleinschalig, continuïteit en ruime openingstijden
  • Flexibele opvang en ruilen van dagen mogelijk
  • Beschutte, uitdagende én veilige tuin
  • Onder één dak met de buitenschoolse opvang
  • Peuteryoga!

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Kameleon is een kleinschalig kinderdagverblijf in een sfeervol pand op de hoek van de Elzenstraat en de Van ’t Santstraat in Nijmegen Oost. Onze groepsruimtes nodigen uit tot (samen)spel, afwisselende activiteiten en rustmomenten. Wij richten ons op kleinschalige en huiselijke kinderopvang met veel aandacht voor kwaliteit en continuïteit.

We hebben een grote buitenruimte met hoge bomen die beschutting bieden bij warm weer. In de tuin kunnen de kinderen rennen, fietsen, klimmen, glijen en tuinieren. Bijna iedere dag gaan we naar buiten. Is het écht te koud of té nat, dan spelen de kinderen in de speelhal op de eerste verdieping. 

Het vaste team van ervaren pedagogisch medewerkers biedt veel continuïteit. Wij spelen in op actuele ontwikkelingen zoals de inrichting van de groepsruimtes, onze ruime openingstijden en een maaltijdservice. 

Wij nodigen je uit om te komen kijken. Via de button 'Rondleiding aanvragen' kun je snel en eenvoudig een afspraak maken. Of je loopt op de eerste vrijdagochtend van de maand gewoon even binnen tussen 10.00 en 11.00 uur.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Marleen

Maak kennis met de clustermanager

 

Ik ben Marleen van Uden en werk sinds januari 2019 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om in vertrouwen en verbondenheid ruimte aan elke medewerker te bieden om het beste uit zichzelf te halen.

Ik geniet enorm van successen van kinderen en medewerkers. Elke leeftijd heeft zijn charmes. Een baby die zich voor het eerst kan omrollen. De peuter die samen leert spelen. Schoolkinderen die technieken en vaardigheden met ieders karakter eigen maken en de pedagogisch medewerker die daarvan kan genieten, zorgt voor een lach op mijn gezicht.

Adres

kdv Kameleon
Elzenstraat 2
6523 EV Nijmegen
LRK-nummer 162969776

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.00 - 18.00 uur
di:       08.00 - 18.00 uur
woe:   08.00 - 18.00 uur
do:      08.00 - 18.00 uur
vrij:     08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 07.30 en tot 18.30 uur mogelijk 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Zeer betrokken, altijd aandacht voor kinderen die komen of gaan. Veel leuke activiteiten zoals kerstborrel/voorleesdagen/carnaval.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.