• Kleinschalig, continuïteit en ruime openingstijden
  • Flexibele opvang en ruilen van dagen mogelijk
  • Beschutte, uitdagende én veilige tuin
  • Onder één dak met de buitenschoolse opvang
  • Peuteryoga!

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Kameleon is een kleinschalig kinderdagverblijf in een sfeervol pand op de hoek van de Elzenstraat en de Van ’t Santstraat in Nijmegen Oost. Onze groepsruimtes nodigen uit tot (samen)spel, afwisselende activiteiten en rustmomenten. Wij richten ons op kleinschalige en huiselijke kinderopvang met veel aandacht voor kwaliteit en continuïteit.

We hebben een grote buitenruimte met hoge bomen die beschutting bieden bij warm weer. In de tuin kunnen de kinderen rennen, fietsen, klimmen, glijen en tuinieren. Bijna iedere dag gaan we naar buiten. Is het écht te koud of té nat, dan spelen de kinderen in de speelhal op de eerste verdieping. 

Het vaste team van ervaren pedagogisch medewerkers biedt veel continuïteit. Wij spelen in op actuele ontwikkelingen zoals de inrichting van de groepsruimtes, onze ruime openingstijden en een maaltijdservice. 

Wij nodigen je uit om te komen kijken. Via de button 'Rondleiding aanvragen' kun je snel en eenvoudig een afspraak maken. Of je loopt op de eerste vrijdagochtend van de maand gewoon even binnen tussen 10.00 en 11.00 uur.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Barbara

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Barbara Dusseldorp-Huisman en ik werk inmiddels ruim 12 jaar bij KION.

De ambitie van KION is de beste te willen zijn op het gebied van kindontwikkeling en ontzorgen van het jonge gezin. Deze ambitie heeft als één van de vijf strategische doelen het stimuleren van de autonomie van kinderen en daarmee natuurlijk ook de autonomie van onze medewerkers.

Kinderopvang is een vak. Daar zet ik mij iedere dag graag en met veel liefde en plezier voor in.

Adres

kdv Kameleon
Elzenstraat 2
6523 EV Nijmegen
LRK-nummer 162969776

Openingstijden

ma:     08.00 - 18.00 uur
di:       08.00 - 18.00 uur
woe:   08.00 - 18.00 uur
do:      08.00 - 18.00 uur
vrij:     08.00 - 18.00 uur
In overleg is opvang vanaf 07.30 uur en tot 18.30 uur mogelijk 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Zeer betrokken, altijd aandacht voor kinderen die komen of gaan. Veel leuke activiteiten zoals kerstborrel/voorleesdagen/carnaval.