• Kleinschalig, continuïteit en ruime openingstijden
  • Flexibele opvang en ruilen van dagen mogelijk
  • Beschutte, uitdagende én veilige tuin
  • Onder één dak met de buitenschoolse opvang
  • Muziek maken is zó leuk!

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Kameleon is een kleinschalig kinderdagverblijf in een sfeervol pand op de hoek van de Elzenstraat en de Van ’t Santstraat in Nijmegen Oost. Onze groepsruimtes nodigen uit tot (samen)spel, afwisselende activiteiten en rustmomenten. Wij richten ons op kleinschalige en huiselijke kinderopvang met veel aandacht voor kwaliteit en continuïteit.

We hebben een grote buitenruimte met hoge bomen die beschutting bieden bij warm weer. In de tuin kunnen de kinderen rennen, fietsen, klimmen, glijen en tuinieren. Bijna iedere dag gaan we naar buiten. Is het écht te koud of té nat, dan spelen de kinderen in de speelhal op de eerste verdieping. 

Het vaste team van ervaren pedagogisch medewerkers biedt veel continuïteit. Wij spelen in op actuele ontwikkelingen zoals de inrichting van de groepsruimtes, onze ruime openingstijden en een maaltijdservice. 

Wij nodigen je uit om te komen kijken. Via de button 'Rondleiding aanvragen' kun je snel en eenvoudig een afspraak maken. Of je loopt op de eerste vrijdagochtend van de maand gewoon even binnen tussen 10.00 en 11.00 uur.

Kindercentrum Kameleon Elzenstraat is een afhaallocatie voor de verse maaltijden van KION aan Tafel.

Ineke

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Ineke Brugman en ik werk bij KION sinds 1 september 1991.

Mijn grootste uitdaging is dat kinderen zich thuis voelen én een uitdagend aanbod krijgen wat bij hun ontwikkeling past.

Een van de pluspunten in mijn cluster is dat we alle soorten kinderopvang (kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang) bieden. De pedagogisch medewerkers kennen elkaar goed en de locaties buitenschoolse opvang bieden in schoolvakanties een gezamenlijk activiteitenpakket aan.

Adres

kdv Kameleon
Elzenstraat 2
6523 EV Nijmegen
LRKP-nummer 162969776

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 7.30/8.00 tot 18.00/18.30 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Zeer betrokken, altijd aandacht voor kinderen die komen of gaan. Veel leuke activiteiten zoals kerstborrel/voorleesdagen/carnaval.

Impressie van kdv Kameleon

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten