• Onder één dak met peutergroep en bso
  • Een babygroep: 0 tot 2 jaar
  • Een peutergroep van 2 tot 4 jaar
  • Twee verticale groepen van 0 tot 4 jaar

Schrijf je in

Ons kinderdagverblijf heeft vier groepen en je kan kiezen voor een horizontale (baby/peuter) of verticale (van nul tot vier jaar) groep. In hetzelfde pand is een buitenschoolse opvang en een peutergroep. Het is voor kinderen vertrouwd om vanuit het kinderdagverblijf door te stromen naar de bso als ze naar basisschool Klein Heyendaal gaan.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen bij ons opvang krijgen met ‘een extra knuffel’. Dat betekent extra aandacht waardoor ze zich veilig en vertrouwd voelen om zich van daaruit te ontwikkelen. Wij zorgen voor speelrijke hoeken waar ze hun eigen spel kiezen. Als kinderen vanuit hun eigen betrokkenheid spelen, leren ze daar het meeste van. De pedagogisch medewerkers staan voor hen klaar als ze een helpende hand nodig hebben. 

Het activiteitenaanbod geven we vorm met het speel-leerprogramma Uk & Puk. Hierdoor hebben kinderen die vier jaar worden een mooie basis om met zelfvertrouwen de school binnen te stappen.

We hebben veel ruimte om buiten te spelen in onze grote tuin. Buitenspelen is een onderdeel van het programma ‘gezonde start’ waarbij we veel beweegactiviteiten doen, gezonde voeding aanbieden en voldoende ontspanningsmomenten inbouwen (slapen/rusten).

Ben je enthousiast geworden over ons kinderdagverblijf en wil je meer weten en vooral zien? Kom dan voor een vrijblijvende rondleiding! Wij staan voor je klaar.

Kindercentrum Kloek is een afhaallocatie voor de verse maaltijden van KION aan Tafel.

Erica

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Erica Adolfs en ik werk al bijna dertig jaar bij KION.

Ik geniet als ik de kinderen enthousiast de wereld zie ontdekken en de medewerkers het gevoel kan geven dat ze gezien en gehoord worden. Én dat ouders tevreden zijn over de diensten die wij leveren.

De locaties waar ik verantwoordelijk voor ben zijn gastvrij en klantvriendelijk naar alle bezoekers. We nemen de tijd voor ouders tijdens breng- en haalmomenten. We hebben mooie ruime en lichte speelruimtes en werken vanuit ‘gezonde start’: gezonde voeding, veel (buiten) bewegen en rustmomenten inbouwen.

Adres

kdv Kloek
Prof. De L. Wendelsstraat 29
6524 RL Nijmegen
LRKP-nummer 208967722

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 7.30/8.00 tot 18.00/18.30 uur

Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 en tot 18.30 uur mogelijk 

Ook op dit adres

Impressie van kdv Kloek

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten