• Huiselijk kinderdagverblijf in de wijk Hatertse Hei
  • Aparte peutergroep
  • Mooie grote tuin

Schrijf je in

Teun: "Weet je, het was héél leuk vandaag! Eerst gingen we naar de kinderboerderij. Ik vond het een beetje spannend om zelf dieren te aaien. Daarom deed ik het samen met Sandra. Na een tijdje durfde ik helemaal alleen. Sommige voelden echt gek! Toen gingen we terug naar het kinderdagverblijf. Ik speel lekker buiten met mijn vriendjes, want er is een grote tuin. Na een tijdje zegt Sandra: “Komen jullie naar binnen, dan gaan we fruit eten.” 

Dat lust ik wel, ik was altijd eerst mijn handen en daarna trek ik mijn slofjes aan. Het voelt hier net als thuis." 

Dit is een kleine impressie van een dag bij kinderdagverblijf Mariken.

Kinderdagverblijf Mariken is een huiselijk kinderdagverblijf. Het is altijd gezellig bij ons. Onze lieve en betrokken pedagogisch medewerkers doen leuke dingen met je kind. Binnen én buiten. Wat dacht je van een ritje in de bolderkar naar de kinderboerderij?  Of ravotten in onze uitdagende en veilige tuin? Samen de kippen in onze eigen ren eten geven en eitjes zoeken. Het kan allemaal bij ons. Maar ook binnen spelen we fijn. Er is genoeg ruimte voor de kinderen om tot rust te komen of geknuffeld te worden. Of juist actief bezig te zijn in de verschillende hoeken of aan tafel met ontwikkelingsgericht spelmateriaal.

Speciaal voor de peuters is er een peutergroep. Dat is fijn, want we doen activiteiten gericht op de leeftijd en ontwikkelfase van peuters. Zo bereiden we je kind stapje voor stapje voor op de basisschool.

En wist je dat je  iedere 1e vrijdag van de maand tussen 9.30 en 11.30 bij ons binnen mag lopen?

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Marjon

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marjon Best en ik werk sinds 1991 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om te zorgen voor een fijne plek voor de kinderen waar ze uitgedaagd worden zich te ontwikkelen. Waar ze een band opbouwen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers.

Bij mijn locaties werken betrokken medewerkers in hechte teams. De afstemming is direct en helder waardoor kennis en kunde makkelijk worden gedeeld.

Adres

kdv Mariken
Bongerdstraat 1
6533 XD Nijmegen
LRK-nummer 206005866

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.