• Vier groepen
  • Aparte peutergroep met leeftijdgerichte activiteiten
  • Uitdagende en veilige tuin
  • Elke 1e vrijdag van de maand open inloop 9.30 - 11.30 uur

Schrijf je in

Teun: "Weet je, het was héél leuk vandaag! Eerst gingen we naar de kinderboerderij. Ik vond het een beetje spannend om zelf dieren te aaien. Daarom deed ik het samen met Sandra. Na een tijdje durfde ik helemaal alleen. Sommige voelden echt gek! Toen gingen we terug naar het kinderdagverblijf. Ik speel lekker buiten met mijn vriendjes, want er is een grote tuin. Na een tijdje zegt Sandra: “Komen jullie naar binnen, dan gaan we fruit eten.” 

Dat lust ik wel, ik was altijd eerst mijn handen en daarna trek ik mijn slofjes aan. Het voelt hier net als thuis." 

Dit is een kleine impressie van een dag bij kinderdagverblijf Mariken. We vinden een huiselijke sfeer erg belangrijk. De inrichting is warm en gezellig, met zachte tinten. Alle kinderen hebben slofjes in de winter en laarsjes om lekker buiten te spelen. Voor de iets oudere kinderen is er een aparte peutergroep. Ze leren veel van elkaar. Met onze bolderkar maken we regelmatig uitstapjes.

Ben je op zoek naar een huiselijke plek voor jouw kind met betrokken pedagogische medewerkers? Kom dan eens kijken bij kinderdagverblijf Mariken. We geven je graag een rondleiding.

BliXem Kookt

We maken het je graag makkelijk om na een drukke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Met BliXem Kookt kun je wanneer je je kind ophaalt meteen ook een verse maaltijd meenemen. Thuis hoef je het eten alleen nog op te warmen in de oven of magnetron. Het eten wordt dagelijks gemaakt door BliXem. Kijk nu op www.blixemkookt.nl voor het menu!

Marjon

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marjon Best en ik werk sinds 1991 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om te zorgen voor een fijne plek voor de kinderen waar ze uitgedaagd worden zich te ontwikkelen. Waar ze een band opbouwen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers.

Bij mijn locaties werken betrokken medewerkers in hechte teams. De afstemming is direct en helder waardoor kennis en kunde makkelijk worden gedeeld.

Adres

kdv Mariken
Bongerdstraat 1
6533 XD Nijmegen
LRK-nummer 206005866

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk op maandag, dinsdag en donderdag

Altijd opvang. Altijd in de buurt.