• Groepen 0-4 jaar én aparte baby- en peutergroep
  • Speelhal met voorleeshoek
  • Gevarieerd ingerichte groepen
  • Vaste medewerkers
  • In De Klif

Schrijf je in

Bij kinderdagverblijf Ondersteboven kruipen de baby’s in de grondbox in hun eigen babygroepsruimte en de grotere kinderen spelen in de verticale groep in de poppen- of bouwhoek. Een pedagogisch medewerker leest een verhaal voor aan de kinderen in de leeshoek en tegelijkertijd hoor je muziek: een aantal kinderen zijn aan het dansen in de gang. Op het dakterras kunnen de kinderen lekker rennen op de zachte tegels en ze vinden het geweldig.

We vinden het belangrijk om de kinderen op een speelse manier uit te dagen; het spelmateriaal is afgestemd op de leeftijd. Er is een babygroep (nul tot twee jaar), twee verticale groepen (nul tot vier jaar) en een peutergroep (twee tot vier jaar). Alle kinderen die op de peutergroep zitten bieden we Voorschoolse Educatie (VE). De peuters worden voorbereid op een goede start bij school. Zo is er spelenderwijs aandacht voor de taal- en spraakontwikkeling van de kinderen en de motorische ontwikkeling. We werken met uitdagend spelmateriaal. De kinderen gaan samen aan de slag met de houten puzzels, mogen binnenspelen met zand en water en de speeltuin op het dak heeft lekkere zachte tegels. Kinderen leren immers bewegen door vallen en opstaan! We hebben daarnaast een tuin met mooie verstopplekken en een spannende glijbaan. 

Ons kinderdagverblijf is, samen met de peutergroep en de buitenschoolse opvang, onderdeel van voorzieningenhart De Klif. Daar is ook basisschool De Oversteek, consultatiebureau/GGD, bibliotheek, welzijnsorganisatie Bindkracht10, De Lindenberg en diverse sportverenigingen. 

Ben je op zoek naar een kinderdagverblijf waar jouw kind op een speelse manier uitgedaagd wordt? Kom dan een keer vrijblijvend een kijkje nemen. We geven je graag een rondleiding.

Lieke

Maak kennis met de clustermanagers 

Wij zijn Lieke van Aldenhoven en Yvette van Oort. Wij dragen samen de verantwoordelijkheid voor kindercentrum Jump, kindercentrum Ondersteboven en bso De Sprong

Wij vinden ons werk boeiend, leuk en uitdagend en vinden het belangrijk dat kinderen, ouders en medewerkers zich prettig voelen bij onze locaties. Dit realiseren we door te kijken, luisteren en te bespreken. We dragen zorg voor een ontspannen sfeer waarin ieder zijn/haar rol en verantwoordelijkheid heeft en neemt.

We genieten van de momenten met de kinderen! Kinderen kunnen ontwapenend zijn, ontroerend soms. Ze laten ons lachen en nadenken over hoe we het voor hen nóg leuker kunnen maken. Met de pedagogisch medewerkers hebben we regelmatig overleg. We zorgen ervoor dat zij zich gezien en gehoord voelen, zodat zij vanuit hun eigen ervaring de kinderen en ouders horen en zien.

De verschillende locaties hebben hun eigen sfeer en energie. We werken waar mogelijk samen. Zo bundelen we de krachten en inspireren we elkaar. Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat de kinderen met plezier naar onze locaties komen. Dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn, zich te ontwikkelen in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Als ouder/verzorger kun je je kind met een gerust hart bij ons achterlaten.

Adres

kdv Ondersteboven
Pijlpuntstraat 1
6515 DJ Nijmegen
LRK-nummer 107796478

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.00 mogelijk 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Onze twee dochters vinden het ontzettend leuk en er worden leuke activiteiten ondernomen. Het contact met alle pedagogisch medewerkers is ontzettend goed en wij ervaren een grote betrokkenheid!