• Veel buitenspeel-mogelijkheden
  • Gevestigd in basisschool Op Weg
  • Eén groep, voor alle kinderen

Schrijf je in

Op kinderdagverblijf Op Weg bieden we leeftijdsgerichte activiteiten aan. De kinderen doen veel samen in een grote groep, maar ze gaan ook regelmatig in kleine groepjes uiteen om een activiteit te doen. Verder gaan de kinderen iedere dag naar buiten, daar spelen ze regelmatig samen met kinderen van de naastgelegen peutergroep. 

Er een nauw samenwerkingsverband met basisschool Op Weg. Op vrijdag werken wij dan ook samen met de buitenschoolse opvang en kan het voorkomen dat er een gecombineerde opvanggroep is voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar.

Er is ook een buitenbedje voor de jongste kinderen aanwezig, waar jouw kind gebruik van kan maken als dit gewenst is.

Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Mientjes en ik werk sinds februari 2022 bij KION.

Ik werk al jarenlang, in verschillende functies, in de kinderopvang en weet daardoor als geen ander dat ieder kind uniek is. Samen met mijn team draag ik zorg voor fijne en veilige opvang, waarmee we bijdragen aan de ontplooiing van elk kind.  

Voor mij is het heel belangrijk om een open en warme sfeer te creëren waarin kinderen en medewerkers zich op hun gemak voelen. Door het aanbieden van een uitdagende omgeving en gevarieerde activiteiten kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Iedere dag ligt er voor mij de belangrijke taak om de randvoorwaarden te realiseren die nodig zijn om zowel medewerkers als kinderen deze omgeving te bieden.

Mijn locaties liggen in de kernen Beek en Ooij waardoor kleinschaligheid, vertrouwen en ‘elkaar kennen’ een belangrijke rode draad zijn.

Adres

kdv Op Weg
Prinses Beatrixstraat 55B
6576 AW Ooij
LRK-nummer 150188468

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We vonden het erg leuk dat in het kader van de Nationale Voorleesdagen een medewerker van de bieb voor een voorstelling werd uitgenodigd.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.