• Veel buitenspeel-mogelijkheden
  • Gevestigd in basisschool Op Weg
  • Eén groep, voor alle kinderen

Schrijf je in

Op kinderdagverblijf Op Weg bieden we leeftijdsgerichte activiteiten aan. De kinderen doen veel samen in een grote groep, maar ze gaan ook regelmatig in kleine groepjes uiteen om een activiteit te doen. Verder gaan de kinderen iedere dag naar buiten, daar spelen ze regelmatig samen met kinderen van de naastgelegen peutergroep. 

Er een nauw samenwerkingsverband met basisschool Op Weg. Op vrijdag werken wij dan ook samen met de buitenschoolse opvang en kan het voorkomen dat er een gecombineerde opvanggroep is voor alle kinderen van 0-13 jaar.

Er is ook een buitenbedje voor de jongste kinderen aanwezig, waar jouw kind gebruik van kan maken als dit gewenst is. 

 

Manon

Mijn naam is Manon Saris en ik werk bij KION sinds oktober 2020.

Het mooiste aan het werken in de kinderopvang vind ik de dynamiek: geen dag is hetzelfde en dat houdt het werk en contact met elkaar spontaan en afwisselend.
De pedagogisch medewerkers zetten zich met passie en liefde in voor jullie kinderen en samen zorgen we ervoor dat je kind zich lekker voelt bij onze locaties. Immers, een fijne, veilige basis maakt dat je kind zich kan ontwikkelen.

Mijn werk staat in het teken van de randvoorwaarden die nodig zijn om zowel de pedagogisch medewerkers als jullie kinderen een fijne, veilige, uitdagende dag en omgeving te bezorgen, elke dag weer. De focus ligt daarbij op de pedagogische kwaliteit, continuïteit en het contact met elkaar als collega’s en ouders. Hier blijven we ontwikkelen en meegaan in de veranderende wereld die kinderopvang is.

Adres

kdv Op Weg
Prinses Beatrixstraat 55B
6576 AW Ooij
LRK-nummer 150188468

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  07.30 - 18.00 uur
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • We vonden het erg leuk dat in het kader van de Nationale Voorleesdagen een medewerker van de bieb voor een voorstelling werd uitgenodigd.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.