• Gevestigd in sfeervolle woonboerderij
  • Drie groepen
  • Vervroegde opvang vanaf 7.30 uur

Schrijf je in

Ons kinderdagverblijf is gehuisvest in een sfeervolle woonboerderij in Lindenholt. We werken op dit moment met drie verticale groepen.
Iedere groep heeft een eigen ruimte waar ze samen allerlei uitdagende activiteiten ondernemen.

De kinderen spelen en leren ook regelmatig in kleinere groepjes, bijvoorbeeld met leeftijdgenoten van de andere groepen. Zo bieden we een vertrouwde basis binnen een eigen groep en uitdagingen specifiek op de eigen leeftijd.

Buiten spelen de kinderen in de U-vormige tuin rond het gebouw. Er is een uitadgende tuin met wilgetenen tunnels,groot grasveld, een zandbak met buitenkeuken, een klimtoestel , verstopplekken in de bamboestruiken en nog veel meer. Voor de allerkleinsten hebben we een babyhoek ingericht.

Yvonne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Yvonne van der Rest en ik werk al vanaf de start bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat pedagogisch medewerkers kinderen een leuke dag kunnen laten beleven en ouders hun kinderen vol vertrouwen bij ons achter laten. Samenwerken met scholen en andere betrokkenen staat hoog in mijn vaandel omdat een doorgaande lijn voor kinderen het beste is.

Lindenholt is een uitdagende wijk waar veel verschillende kinderen wonen en omdat wij alle soorten kinderopvang (kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang) bieden kunnen we met zorg en aandacht veel kinderen van (werkende) ouders goede opvang bieden. Onze teams werken met een groot hart voor kinderen en dat merk je!

Adres

kdv 't Grut
Wedesteinbroek 10-01
6546 RA Nijmegen
LRKP-nummer 212344377

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 7.30/8.00 tot 18.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Wij zijn zeer te spreken over de kleinschalige groep met meer aandacht voor de kinderen.

Impressie van kdv 't Grut

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten