• Huiselijke sfeer in gezellige woonboerderij
  • Voor- en vroegschoolse educatie voor peuters
  • Vertrouwde gezichten en persoonlijk contact
  • Vervroegde opvang vanaf 7.30 uur mogelijk

Schrijf je in

Bij kinderdagverblijf ’t Grut midden in Lindenholt voelt je kind zich snel thuis. De sfeervolle woonboerderij en het hechte en betrokken team van pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat ‘t Grut een veilige en geborgen plek is waarin je kind zich naar hartelust kan ontwikkelen. 

Leren van elkaar

Vanaf het allereerste moment dat je kind bij ’t Grut komt, heeft hij of zij een eigen groepsruimte en maakt je kind deel uit van een vaste groep kinderen. We werken met drie groepen die verticaal zijn ingedeeld. Dat betekent dat er kinderen van 0-4 jaar in elke groep zitten. Zo kan elk kind zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen en kunnen kinderen elkaar stimuleren. De kinderen spelen en leren ook regelmatig in kleinere groepjes, bijvoorbeeld met leeftijdgenoten van de andere groepen. Zo bieden we een vertrouwde basis binnen een eigen groep en uitdagingen specifiek op de eigen leeftijd en ontwikkeling.

Buitenspelen in de natuurtuin

Bij ’t Grut brengen we veel tijd buiten door, in de grote, groene natuurtuin komt iedereen samen. Voor baby’s is er een afgeschermde plek waar ze veilig kunnen rondkruipen. De rondhobbelende dreumessen en snelle peuters hebben alle ruimte om verstoppertje te spelen tussen de bamboe, rondjes te racen op de driewielers en loopfietsen, tien keer achter elkaar (en dan nog een keertje) van de glijbaan af te gaan, de moestuin in te duiken op zoek naar rijpe oogst, lekker te schommelen en nog veel meer.

Voor- en vroegschoolse educatie voor peuters

Vanaf de geboorte tot je kind vier is, ontwikkelt hij of zij zich op een enorm tempo op heel veel verschillende gebieden. Het kan altijd gebeuren dat de ontwikkeling op een bepaald vlak wat achterblijft. Om ervoor te zorgen dat je kind een goede start krijgt op de basisschool, bieden we Voor- en vroegschoolse educatie aan bij ’t Grut. Hierdoor kunnen we peuters met een (taal)achterstand goed stimuleren in hun ontwikkeling.

In de buurt

’t Grut is een kleinschalig, huiselijk kinderdagverblijf. De meeste kinderen wonen dicht bij elkaar in de buurt, hierdoor ontstaan er soms hechte vriendschappen die een (school)leven lang meegaan. Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken.

Yvonne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Yvonne van der Rest en ik werk al vanaf de start bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat pedagogisch medewerkers kinderen een leuke dag kunnen laten beleven en ouders hun kinderen vol vertrouwen bij ons achter laten. Samenwerken met scholen en andere betrokkenen staat hoog in mijn vaandel omdat een doorgaande lijn voor kinderen het beste is.

Lindenholt is een uitdagende wijk waar veel verschillende kinderen wonen en omdat wij alle soorten kinderopvang (kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang) bieden kunnen we met zorg en aandacht veel kinderen van (werkende) ouders goede opvang bieden. Onze teams werken met een groot hart voor kinderen en dat merk je!

Adres

kdv 't Grut
Wedesteinbroek 10-01
6546 RA Nijmegen
LRK-nummer 212344377

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:    08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 7.30 uur mogelijk.

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Wij zijn zeer te spreken over de kleinschalige groep met meer aandacht voor de kinderen.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.