• Kleinschalig
  • Onderdeel van de Brede School
  • Uitdagende buitenspeelplaats
  • Spelen in het bos om de hoek

Schrijf je in

Kinderen starten veilig en vertrouwd bij ons kleinschalige kinderdagverblijf. De ruimte is zeer overzichtelijk en gezellig ingericht en de kinderen voelen zich snel bij ons thuis. 
Baby’s hebben hun eigen ritme van slapen en eten en zodra kinderen groter zijn, worden ze meer geprikkeld om zichzelf te ontdekken. Wat vind ik leuk om te doen of hoe speel ik samen? We trekken er ook graag samen op uit om de omgeving te ontdekken.

 Villa Bambi vormt samen met basisschool de Adalbert een Brede School. Door het bieden van kinderopvang en onderwijs onder één dak verloopt de overgang naar de basisschool heel natuurlijk. Kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving en vriendjes zijn soms al gemaakt voordat de school begint!

Op woensdag en vrijdag zijn we bij kinderdagverblijf Dribbel in Molenhoek.

Quotes van ouders:

"Hele lieve en zorgzame pedagogisch medewerkers waardoor wij ons meisje met een gerust hart achter laten. Ook toen zij nog heel klein was, hebben wij nooit getwijfeld aan de deskundigheid. Zoveel liefde voor de kids, dat maakt alles makkelijker."

"Onze dochter van 1,5 jaar rent met een brede glimlach door de gang richting het lokaal en knuffelt Tanja bij binnenkomst; dat zegt genoeg!" 

"De ruimte is lekker ruim, overzichtelijk, geordend maar toch gezellig en lekker licht."

"Het tuintje aan de voorkant van de school is een fijne, knusse speelplek met als topper de inglo(wilgen)hut!" 

"Leuk dat broer (bso) en zusje (kdv) elkaar kunnen zien omdat de lokalen tegen elkaar aan liggen, wat ff buurten makkelijk maakt." 

"Voor ons als ouders is er altijd tijd voor een praatje, ongedwongen, open en oprecht."

 

Irene

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Irene Boon en ik werk sinds januari 2016 bij KION.

Mijn grootste genoegdoening is om betrouwbare en vertrouwde kinderopvang te bieden voor alle kinderen. Een plek waar een kind gezien wordt en mag zijn zoals het is.

Mijn locaties liggen in dorpen waar iedereen elkaar kent, betrokken is met elkaar en waar het voelt als een veilig thuis.

Adres

kdv Villa Bambi
Koningin Julianastraat 5A
6585 XP Mook
LRKP-nummer 248396717

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 8.00 tot 18.00 uur

Op aanvraag opvang vanaf 7.30 uur mogelijk

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Onze kinderen voelen zich helemaal thuis bij Villa Bambi en de super leuke medewerkers. En wij als ouders hebben ook een zeer vertrouwd gevoel als we de kinderen wegbrengen. Doordat de locatie redelijk klein is zijn er ook flexibele mogelijkheden en

Impressie van kdv Villa Bambi

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten