• Samenwerking met de St. Victorschool
  • Volledig op peuters afgestemde buitenruimte

Schrijf je in

Peutergroep Afferden bevindt zich in de St. Victorschool. De peutergroep biedt 4 ochtenden in de week opvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar. 

De huisvesting in de St. Victorschool bevordert de samenwerking in het kader van de doorgaande leerlijn. Ook vanuit praktisch oogpunt is samenwerking volop mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van de centrale hal, samen met de kleutergroepen. Aangrenzend aan de groepsruimte hebben we de beschikking over een zeer ruim buitenterrein, waar je kind veilig kan spelen.  Je kind leert de school al een beetje kennen voor hij of zij de overstap maakt naar de basisschool. We vinden het belangrijk dat jouw kind zich op zijn of haar gemak voelt in de omgeving.

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool. We werken met het Uk & Puk programma en bieden de peuters activiteiten aan passend bij hun leeftijd.

Betsie

Voordat ik begin 2017 bij KION kwam werken, als educatief ondersteuner, was ik groepsleerkracht bij basisschool de Vuurvogel in Malden en zorgcoördinator in Beuningen.

Mijn grootste uitdaging is om kinderen, binnen de veilige omgeving van de kinderopvang, met een uitdagend aanbod van activiteiten te laten spelen met plezier. Dat ze zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontwikkelen. Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling.

De locaties zijn kleine en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd.

Bij onze locaties voelt het als thuiskomen. 

Adres

pgr Afferden
De Gaard 19
6654 BL Afferden
LRK-nummer 112227958

Clustermanager

Openingstijden

ma:     gesloten
di:       08.15 - 12.15 uur
woe:   gesloten 
do:      08.15 - 12.15 uur
vr:       gesloten

Altijd opvang. Altijd in de buurt.