• Ruime buitenspeelplaats
  • Onderdeel van kindcentrum De Prins
  • Aandacht voor taal- en spraakontwikkeling
  • Twee groepen
  • Elke dinsdag open inloop van 9.00 tot 12.00 uur

Schrijf je in

Peutergroep De Prins is onderdeel van kindercentrum De Prins waar ook een buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf bij horen. Samen met basisschool Prins Maurits en welzijnsorganisatie Tandem vormen wij Brede School Prins Maurits.

We hebben een prachtig nieuw pand. De peuters hebben twee eigen ruimtes. Zo zijn er ook twee groepen, met ieder maximaal veertien kinderen. Deze ruimtes bevinden zich tegenover de kleutergroepen waardoor samenwerking en contact snel mogelijk is. Soms organiseren we activiteiten waar kinderen van de verschillende groepen aan meedoen. Zo wennen de peuters aan de schoolomgeving en is de stap naar school, als ze vier worden, makkelijker.

Iedere groep heeft een deur naar een eigen buitenspeelterrein. Dit terrein is geheel omheind zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Jolisca

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jolisca Bouw en ik werk sinds januari 2017 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is zorgen voor kwaliteit, veiligheid en service die ouders en kinderen verdienen. Het geeft mij voldoening om extra aandacht en zorg te bieden waarmee kinderen met een achterstand een goede start maken bij de basisschool; door de Startgroep en VVE+ programma’s.

Bij mijn locaties is veel aandacht voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en bij twee hiervan gaat een pilot van start met nóg meer aandacht en extra ondersteuning. De peutergroepen werken onderling nauw samen waardoor kinderen veelal vertrouwde gezichten zien en de overdracht binnen de teams helder is.

Adres

pgr De Prins
Zwanenveld 25-24
6538 NK Nijmegen
LRK-nummer 191757950

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 11.30 uur
            12.00 - 15.00 uur 
di:       08.30 - 11.30 uur 
            12.00 - 15.00 uur
woe:   08.30 - 11.30 uur
do:      12.00 - 15.00 uur 
vr:       08.30 - 11.30 uur 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • De pedagogisch medewerkers zijn heel erg lief voor de kinderen en ik vind ze stuk voor stuk fijn en kundig: ze denken altijd mee en doen hun uiterste best om het beste voor ouder en kind eruit te halen. Ik ben heel blij met deze opvang.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.