• Samenwerking met basisschool De Luithorst
  • Alle dagen geopend
  • Afgeschermde buitenruimte
  • Deelt de locatie met bso Kompas
  • We werken met Voorschoolse Educatie

Schrijf je in

Peutergroep de Rakkertjes is gehuisvest in basisschool de Luithorst. De peutergroep biedt alle dagen opvang aan kinderen van twee tot vier jaar met een maximum van zestien kinderen. 

Door huisvesting in de school is samenwerking gemakkelijk en kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van het speellokaal. Aangrenzend aan de groepsruimte hebben we een eigen afgeschermd buitenterrein, waar de kinderen veilig kunnen spelen.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Yvonne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Yvonne van der Rest en ik werk al vanaf de start bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat pedagogisch medewerkers kinderen een leuke dag kunnen laten beleven en ouders hun kinderen vol vertrouwen bij ons achter laten. Samenwerken met scholen en andere betrokkenen staat hoog in mijn vaandel omdat een doorgaande lijn voor kinderen het beste is.

Lindenholt is een uitdagende wijk waar veel verschillende kinderen wonen en omdat wij alle soorten kinderopvang (kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang) bieden kunnen we met zorg en aandacht veel kinderen van (werkende) ouders goede opvang bieden. Onze teams werken met een groot hart voor kinderen en dat merk je!

Adres

pgr De Rakkertjes
De Gildekamp 60-10
6545 LX Nijmegen
LRK-nummer 913165505

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.15 - 12.15 uur
           13.00 - 17.00 uur
di:       08.15 - 12.15 uur 
woe:   08.15 - 12.15 uur
do:      08.15 - 12.15 uur
vr:       08.15 - 12.15 uur 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Makkelijk zo dicthbij de basisschool!