• Speciale beweegtuin
  • Twee groepen
  • Samenwerking met De Wingerd

Schrijf je in

De Verrekijker is een peutergroep met een mooie eigen ruimte gelegen in het hart van de wijk Leuvensbroek in het stadsdeel Lindenholt. We hebben twee groepen, met maximaal 28 kinderen.

Onze peuters spelen op een ruim speelplein en maken daarnaast gebruik van de 'beweegtuin'. Deze laatste is speciaal aangelegd voor ouderen in de buurt maar ook de kinderen vinden het een fijne plek om te spelen.

Voor speciale gelegenheden, zoals de sinterklaasviering, maken we gebruik van wijkcentrum De Brack.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Yvonne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Yvonne van der Rest en ik werk al vanaf de start bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat pedagogisch medewerkers kinderen een leuke dag kunnen laten beleven en ouders hun kinderen vol vertrouwen bij ons achter laten. Samenwerken met scholen en andere betrokkenen staat hoog in mijn vaandel omdat een doorgaande lijn voor kinderen het beste is.

Lindenholt is een uitdagende wijk waar veel verschillende kinderen wonen en omdat wij alle soorten kinderopvang (kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang) bieden kunnen we met zorg en aandacht veel kinderen van (werkende) ouders goede opvang bieden. Onze teams werken met een groot hart voor kinderen en dat merk je!

Adres

pgr De Verrekijker
Leuvensbroek 12-00 A
6546 XS Nijmegen
LRK-nummer 217895815

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 12.30 uur
di:       08,30 - 12.30 uur
woe:   08.30 - 12.30 uur
do:      08.30 - 12.30 uur
vr:       08.30 - 12.30 uur 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Wij krijgen bij elk thema een themaboekje mee naar huis; erg leuk!