• Historische locatie in het groen
  • Een groep
  • Samenwerking met basisschool De Lanteerne
  • We werken met de VVE methode Uk & Puk
  • Deelt de locatie met buitenschoolse opvang

Schrijf je in

Onze locatie bevindt zich op een unieke plek in Nijmegen West, in het koetshuis van het oude klooster aan de Kerkstraat. Het is een gebouw met historie en uitstraling. De locatie is kleinschalig en overzichtelijk. In het koetshuis van het klooster is één groep met maximaal 16 kinderen.

We hebben aan de achterkant een omheinde tuin waarin diverse speeltoestellen staan zoals een speelhuisje, een glijbaan, een zandbak én we hebben een buiten-speelkeuken. Om de omsloten tuin ligt de grote kloostertuin. We maken geregeld een wandeling met de kinderen door deze mooie tuin of gaan er lekker picknicken.

In de middag gebruikt buitenschoolse opvang Pico, locatie Kerkstraat de ruimtes. We merken dat wanneer kinderen van onze peutergroep naar school gaan en bij ons op de bso komen, ze zich meteen vertrouwd voelen met de omgeving. Dat maakt de overstap naar school makkelijker. Dat vinden wij belangrijk.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Guus

Maak kennis met de clustermanager

 

Mijn naam is Guus van Kan en ben in januari 2019 gestart bij KION.

Ik kijk ernaar uit om voor kinderen, ouders en medewerkers het aanspreekpunt te zijn. Om medewerkers op de juiste manier te faciliteren zodat we gezamenlijk tot een mooi resultaat komen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen de kans krijgen spelenderwijs hun talenten leren ontdekken.

Kinderopvang kan hierin een belangrijke rol spelen door middel van het aanbieden van een breed scala aan activiteiten op het gebied van kunst, sport, cultuur en natuur.

Adres

pgr De Vlindertuin
Kerkstraat 69
6543 KG Nijmegen
LRK-nummer 101501031

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.30 - 12.30 uur 
di:     
08.30 - 12.30 uur
woe: 
08.30 - 12.30 uur
do:
    08.30 - 12.30 uur
vr:      08.30 - 12.30 uur 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijn dat er zo kindgericht gewerkt wordt.

Altijd opvang. Altijd in de buurt.