• Historische locatie in het groen
  • Twee groepen
  • Samenwerking met basisschool De Lanteerne
  • We werken met de VVE methode Uk & Puk
  • Deelt de locatie met buitenschoolse opvang

Schrijf je in

Onze locatie bevindt zich op een unieke plek in Nijmegen West, in het koetshuis van het oude klooster aan de Kerkstraat. Het is een gebouw met historie en uitstraling. De locatie is kleinschalig en overzichtelijk. In het koetshuis van het klooster zijn twee groepen en met ieder maximaal 16 kinderen.

We hebben aan de achterkant een omheinde tuin waarin diverse speeltoestellen staan, zoals een speelhuisje, een glijbaan en een zandbak. Om de omsloten tuin ligt de grote kloostertuin. We maken geregeld een wandeling met de kinderen door deze mooie tuin of gaan er lekker picknicken.

In de middag gebruikt buitenschoolse opvang Pico, locatie Kerkstraat de ruimtes. We merken dat wanneer kinderen van onze peutergroep naar school gaan en bij ons op de bso komen, ze zich meteen vertrouwd voelen met de omgeving. Dat maakt de overstap naar school makkelijker. Dat vinden wij belangrijk.

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool en we bieden Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Marianne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marianne Krabben en sinds 2002 werk ik bij KION.

Ik ga na mijn werkdag met een goed gevoel naar huis als ik weet dat ruim tweehonderd kinderen die dag weer een betekenisvolle en uitdagende dag hebben beleefd binnen een liefdevolle omgeving.

Mijn cluster is heel divers met drie verschillende basisscholen met ieder hun eigen identiteit waar we intensief mee samenwerken. De kinderen die bij ons komen hebben verschillende (culturele) achtergronden en interesses waardoor ze veel van elkaar leren. Geen dag is hetzelfde.

Adres

pgr De Vlindertuin
Kerkstraat 69
6543 KG Nijmegen
LRKP-nummer 101501031

Clustermanager

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur.

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijn dat er zo kindgericht gewerkt wordt.

Impressie van pgr De Vlindertuin

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten