• Samen met basisschool 't Klosterhûfke onder één dak
  • We bieden Voorschoolse Educatie (VE)

Schrijf je in

 

Peutergroep Deest zit samen met buitenschoolse opvang Deest in basisschool ‘t Klosterhûfke. De peutergroep is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. 

De huisvesting in basisschool ‘t Klosterhûfke bevordert de samenwerking in het kader van de doorgaande leerlijn. De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool.

We maken gebruik van een lokaal in de school. Deze ruimte is ingedeeld in rijke speelhoeken. De buitenspeelplaats is in het verlengde van deze groepsruimte. Op deze peutergroep bieden we Voorschoolse Educatie (VE).

Betsie

Mijn naam is Betsie Kersten en ik werk sinds 2017 bij KION.

In de gemeente Druten werk ik samen met de teams aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. De teams werken fijn samen, kunnen eigen initiatief tonen en nemen en staan open voor vernieuwingen en plezier!

Een belangrijke taak van mij is het creëren van de randvoorwaarden die nodig zijn om zowel de pedagogisch medewerkers als jullie kinderen een veilige en uitdagende omgeving te bieden, zodat zij elke dag weer met plezier naar de locatie komen. Door het aanbieden van deze uitdagende omgeving en activiteiten kunnen de kinderen zich optimaal ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Samenwerking met scholen en andere betrokkenen is een belangrijke speerpunt omdat een doorgaande lijn voor kinderen het beste is.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalige en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd. Bij onze locaties voelt het als thuiskomen!

Adres

pgr Deest
Kloosterhof 30
6653 BS Deest
LRK-nummer 234221604

Clustermanager

Openingstijden

ma:     gesloten
di:       08.30 - 12.30 uur
woe:   08.30 - 12.30 uur  
do:      08.30 - 12.30 uur
vr:      08.30 - 12.30 uur