• Samen met basisschool 't Klosterhûfke onder één dak
  • VVE-aanbod

Schrijf je in

Peutergroep Deest zit in basisschool ‘t Klosterhûfke. De peutergroep is 4 ochtenden in de week open voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op twee dagdelen zijn twee gediplomeerde medewerkers werkzaam met een groep van maximaal 16 kinderen. Op de twee andere dagdelen staat er één beroepskracht op de groep die ondersteund wordt door een vrijwilliger. Op die dagdelen bestaat de groep uit maximaal 8 peuters.

De huisvesting in basisschool ‘t Klosterhûfke bevordert de samenwerking in het kader van de doorgaande leerlijn. De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool.

Er wordt gebruik gemaakt van een groepsruimte binnen de school. Deze ruimte is ingedeeld in rijke speelhoeken. De buitenspeelplaats is in het verlengde van deze groepsruimte. Op deze peutergroep wordt Voor- en Vroegschoolse Educatie  (VVE) aangeboden.

Betsie

Voordat ik begin 2017 bij KION kwam werken, als educatief ondersteuner, was ik groepsleerkracht bij basisschool de Vuurvogel in Malden en zorgcoördinator in Beuningen.

Mijn grootste uitdaging is om kinderen, binnen de veilige omgeving van de kinderopvang, met een uitdagend aanbod van activiteiten te laten spelen met plezier. Dat ze zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontwikkelen. Het geeft mij voldoening om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling.

De locaties zijn kleine en dorpse locaties. Omdat het kleinschalig is, kent iedereen elkaar en is de doorstroom voor de kinderen vertrouwd.

Bij onze locaties voelt het als thuiskomen. 

Adres

pgr Deest
Kloosterhof 30
6653 BS Deest
LRK-nummer 234221604

Clustermanager

Openingstijden

ma:     gesloten
di:        08.15 - 12.15 uur
woe:   08.15 - 12.15 uur  
do:      08.15 - 12.15 uur
vr:       08.15 - 12.15 uur    

Altijd opvang. Altijd in de buurt.