• Spelen met leeftijdgenoten
  • Onderdeel van brede school Broeksingel
  • Samenwerking met kinderdagverblijf Drakenfort
  • Maximaal zestien kinderen in de groep

Schrijf je in

Peutergroep Drakenfort heeft een groep met maximaal zestien kinderen. De groepsruimte grenst aan de tuin. We hebben speelgoed voor de jonge en de oudere kinderen. Zo bieden we uitdagingen die passen bij de leeftijd. Daarnaast is er veel aandacht voor beweging. We hebben een speciale ruimte hiervoor met een Springlab beweegvloer.

Bij deze locatie werken we met een VE aanbod. Dit betekent Voorschoolse Educatie. We werken met de methode Uk & Puk waardoor we op een speelse manier ontwikkelingsgericht met kinderen werken. We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkeling. Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijk start maken op de basisschool. 

De peutergroep zit in hetzelfde gebouw als basisschool De Komeet en samen met het kinderdagverblijf en de bso bieden we kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar in deze brede school. 

Suzanne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Suzanne Bieshaar en ik werk sinds mei 2023 op interim basis bij KION.

Met mijn ruime ervaring in de Nederlandse en Scandinavische kinderopvang en met pedagogiek hoog in het vaandel, streef ik naar hoge kwaliteit van de kinderopvang om bij te dragen aan de best mogelijke ontwikkeling van kinderen, ouders en teams.

Adres

pgr Drakenfort
Broeksingel 86
6581 HB Malden
LRK-nummer 131294003

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 12.30 uur
di:       08.30 - 12.30 uur
woe:   08.30 - 12.30 uur
do:      08.30 - 12.30 uur
vr:       08.30 - 12.30 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn kind gaat met veel plezier naar de peutergroep; samen spelen vergroot het groepsgevoel heeft een positieve invloed; leuk als kinderen elkaar buiten (de groep) tegen komen.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer