• Spelen met leeftijdgenoten
  • Onderdeel van brede school Broeksingel
  • Samenwerking met kinderdagverblijf Drakenfort
  • Maximaal zestien kinderen in de groep

Schrijf je in

Peutergroep Drakenfort heeft een groep met maximaal zestien kinderen. De groepsruimte grenst aan de tuin. We hebben speelgoed voor de jonge en de oudere kinderen. Zo bieden we uitdagingen die passen bij de leeftijd. Daarnaast is er veel aandacht voor beweging. We hebben een speciale ruimte hiervoor met een Springlab beweegvloer.

Bij deze locatie werken we met een VE aanbod. Dit betekent Voorschoolse Educatie. We werken met de methode Uk & Puk waardoor we op een speelse manier ontwikkelingsgericht met kinderen werken. We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkeling. Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijk start maken op de basisschool. 

De peutergroep zit in hetzelfde gebouw als basisschool De Komeet en samen met het kinderdagverblijf en de bso bieden we kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar in deze brede school. 

Masja

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Masja van der Werve en ik werk sinds maart 2013 bij KION.

Mijn voldoening en uitdaging zit in het zien van lachende kinderen, tevreden ouders en blije medewerkers. Als ik medewerkers kan laten doen waar ze goed in zijn, kunnen zij ook het beste aan kinderen en ouders bieden.

Adres

pgr Drakenfort
Broeksingel 86
6581 HB Malden
LRK-nummer 131294003

Clustermanager

Openingstijden

ma:     09.00 - 13.00 uur
di:       09.00 - 13.00 uur
woe:   09.00 - 13.00 uur
do:      09.00 - 13.00 uur
vr:       09.00 - 13.00 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn kind gaat met veel plezier naar de peutergroep; samen spelen vergroot het groepsgevoel heeft een positieve invloed; leuk als kinderen elkaar buiten (de groep) tegen komen.