• Gezellige kleinschalige peutergroep in de wijk Hazenkamp
  • Een groep met maximaal zestien kinderen
  • Plezier en ontwikkeling staat bij ons voorop
  • Allerlei activiteiten ter voorbereiding op de basisschool
  • Vlakbij het Goffertpark en de kinderboerderij

Schrijf je in

Peutergroep Haasje Over ligt aan het Jagerspad in de wijk Hazenkamp, tussen basisschool De Hazesprong en NSV 2. Het Goffertpark en de kinderboerderij liggen op loopafstand en daar gaan we dan ook regelmatig met de kinderen naar toe.

We hebben één groepsruimte en deze is sfeervol ingericht. Er zijn verschillende hoeken zodat ieder kind kan doen wat hij of zij leuk vindt. De gang is ingericht om te rennen, voetballen of juist een rustig plekje op te zoeken. Buiten spelen de kinderen op een omheinde speelplaats. Er zijn altijd pedagogisch medewerkers bij als er kinderen in de speeltuin spelen.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

's Middags maakt bso Bink gebruik van deze ruimtes. Wanneer kinderen de overstap naar de basisschool en de buitenschoolse opvang maken, blijven ze in een vertrouwde omgeving.

Adres

pgr Haasje Over
Jagerspad 2
6531 PX Nijmegen
LRK-nummer 197134476

Openingstijden

ma:     08.45 - 12.45 uur
di:       08.45 - 12.45 uur
wo:     gesloten
do:      08.45 - 12.45 uur
vr:       08.45 - 12.45 uur

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Wij zijn erg tevreden omdat ons kind zich hier veilig voelt en er steeds met plezier naar toe gaat.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer