• Onderdeel van Brede School het Kleurrijk
  • Eén groep, maximaal zestien kinderen
  • Onder één dak met bso het Kleurrijk
  • Extra aandacht voor taal- en spraakontwikkeling

Schrijf je in

Onze peutergroep is, samen met bso het Kleurrijk, onderdeel van een brede school. Onze kernpartners in deze brede school zijn basisschool het Kleurrijk en Bindkracht10.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.
Samen met groep 1 en 2 van de basisschool werken we met de methode Piramide. We hebben samen met de school en Tandem ook een thuisprogramma ontwikkeld: Piramide-Thuis.

We zitten in het voorzieningenhart 't Hert. Hier zijn naast de basisschool veel organisaties gevestigd zoals Centrum voor Jeugd en Gezin, GGD/consultatiebureau en een logopediste. Het is het hart van de wijk en we zijn blij daar onderdeel van te zijn.

Roxanne

Mijn naam is Roxanne Huisman-Geelen en ik werk sinds juni 2020 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat pedagogisch medewerkers een fijne werkdag hebben waarin veel aandacht is voor de ontwikkeling en het speelplezier van het kind. Samen met scholen zorgen voor een doorgaande lijn vind ik belangrijk. Het belang van het kind staat hierbij te allen tijde voorop.

Wij bieden diverse soorten kinderopvang en doen dit met veel zorg en aandacht. De teams werken met een groot hart voor de kinderen waardoor ouders hun kinderen vol vertrouwen bij ons achter laten.

Adres

pgr Het Kleurrijk
Thijmstraat 40
6531 CS Nijmegen
LRK-nummer 145599619

Clustermanager

Openingstijden

ma:      08.20 - 12.20 uur
            13.00 - 17.00 uur 
di:        08.20 - 12.20 uur
woe:    08.20 - 12.20 uur
do:       08.20 - 12.20 uur
            13.00 - 17.00 uur
vr:        08.20 - 12.20 uur 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijne kleinschalige opvang bij Het Kleurrijk!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.