• Onderdeel van Brede School het Kleurrijk
  • Eén groep, maximaal zestien kinderen
  • Onder één dak met bso het Kleurrijk
  • Extra aandacht voor taal- en spraakontwikkeling

Schrijf je in

We zijn onderdeel van brede school het Kleurrijk. De kernpartners van deze brede school zijn basisschool het Kleurrijk, peutergroep het Kleurrijk, bso het Kleurrijk en Tandem.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.
Samen met groep 1 en 2 van de basisschool werken we met de methode Piramide. We hebben samen met de school en Tandem ook een thuisprogramma ontwikkeld: Piramide-Thuis.

We zitten in het voorzieningenhart 't Hert. Hier zijn veel organisaties gevestigd, zoals basisschool het Kleurrijk, Centrum voor Jeugd en Gezin, GGD/consultatiebureau en een logopediste. Het is het hart van de wijk en we zijn blij daar onderdeel van te zijn.

Thera

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Thera Voshaar en ik werk bij KION sinds 1997.

Ik krijg voldoening als ik kinderen en medewerkers een geweldige dag kan bezorgen, iedere dag weer. Met zijn allen een fijne sfeer neerzetten en er zijn voor kinderen en ouders/verzorgers.

Elke locatie heeft zijn eigen pluspunten. Zo heeft Spoenk een groene omgeving met moestuin en kippen. Bij De Berenboot worden we steeds flexibeler en bewegen kinderen veel met yoga en gym. Bij het Kleurrijk is de doorgaande lijn met school heel duidelijk: voor de peuters via het programma Pyramide en bij de buitenschoolse opvang in een kleine gezellige groep met persoonlijke aandacht en leuke activiteiten.

Adres

pgr het Kleurrijk
Thijmstraat 40
6531 CS Nijmegen
LRK-nummer 145599619

Clustermanager

Openingstijden

ma:      08.45 - 11.45 uur
             12.45 - 15.45 uur 
di:        08.45 - 11.45 uur
woe:    08.45 - 11.45 uur
             12.45 - 15.45 uur
do:       08.45 - 11.45 uur
             12.45 - 15.45 uur
vr:        08.45 - 11.45 uur 

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Fijne kleinschalige opvang bij het Kleurrijk!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.