• Onder één dak met basisschool De Akker en bso Makker
  • Eén groep
  • Maximaal zestien kinderen
  • Buitenspeelplaats met onder andere een 'struintuin'

Schrijf je in

Wij zitten in hetzelfde mooie, oude gebouw als basisschool De Akker en buitenschoolse opvang Makker. We delen de ruimte met een groep van de bso. Kleuterland is vijf ochtenden per week geopend. Kinderen komen twee of drie dagdelen per week en de samenstelling van de groep varieert daarom per ochtend.

Er is een afgesloten, veilige speelplaats. In de schuur staat het buitenspelmateriaal. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de grote 'struintuin' van de bso. Deze biedt veel uitdaging door onder andere diverse heuveltjes, afscheidingen met palen, een grote zandbak en een waterbaan.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voor‐ en Vroegschoolse Educatie (VVE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Marjon

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marjon Best en ik werk sinds 1991 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om te zorgen voor een fijne plek voor de kinderen waar ze uitgedaagd worden zich te ontwikkelen. Waar ze een band opbouwen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers.

Bij mijn locaties werken betrokken medewerkers in hechte teams. De afstemming is direct en helder waardoor kennis en kunde makkelijk worden gedeeld.

Adres

pgr Kleuterland
Akkerpad 4
6533 BC Nijmegen
LRK-nummer 200542692

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 12.30 uur
di:       08.30 - 12.30 uur
wo:     gesloten
do:      08.30 - 12.30 uur
vr:       08.30 - 12.30 uur 

 

Ook op dit adres

Altijd opvang. Altijd in de buurt.