• Onder één dak met basisschool De Akker en bso Makker
  • Eén groep
  • Maximaal zestien kinderen
  • Buitenspeelplaats met onder andere een 'struintuin'

Schrijf je in

Wij zitten in hetzelfde mooie, oude gebouw als basisschool De Akker en buitenschoolse opvang Makker. We delen de ruimte met een groep van de bso. Kleuterland is vijf ochtenden per week geopend. Kinderen komen twee of drie dagdelen per week en de samenstelling van de groep varieert daarom per ochtend.

Er is een afgesloten, veilige speelplaats. In de schuur staat het buitenspelmateriaal. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de grote 'struintuin' van de bso. Deze biedt veel uitdaging door onder andere diverse heuveltjes, afscheidingen met palen, een grote zandbak en een waterbaan.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Melanie

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Melanie Boschman en ik werk sinds januari 2022 bij KION.

Mijn grootste en belangrijkste taak is om de pedagogisch medewerkers bij de verschillende locaties zo goed mogelijk te ondersteunen en faciliteren zodat zij hun vak kunnen uitoefenen. Dagelijks vangen wij met veel plezier kinderen van 0 tot 13 jaar op, stimuleren wij de ontwikkeling van deze kinderen, ondersteunen we jonge gezinnen en maken we vooral plezier.

Ik zie het als mijn missie om een mooie bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van de kinderen die onze locaties bezoeken.

Adres

pgr Kleuterland
Akkerpad 4
6533 BC Nijmegen
LRK-nummer 200542692

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 12.30 uur
di:       08.30 - 12.30 uur
wo:     gesloten
do:      08.30 - 12.30 uur
vr:       08.30 - 12.30 uur 

 

Ook op dit adres