• Samenwerking met de St. Lambertusschool
  • Zeer ruime buitenruimte

Schrijf je in

 

Peutergroep Maasbommel is gehuisvest in de St.Lambertusschool. Hier komen kinderen van 2 tot 4 jaar.

De huisvesting in de Lambertusschool bevordert de samenwerking in het kader van de doorgaande leerlijn. Ook vanuit praktisch oogpunt is samenwerking volop mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van de centrale hal, samen met de kleutergroepen. Aangrenzend aan de groepsruimte hebben we de beschikking over een zeer ruim buitenterrein, waar de kinderen veilig kunnen spelen. Ook maken we gebruik van de gymzaal in de school. De kinderen leren de school al een beetje kennen voor ze de overstap maken naar de basisschool. We vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen in de omgeving.

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool. We werken met het Uk & Puk programma en bieden de peuters activiteiten aan passend bij hun leeftijd.

Marijn

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marijn Brocken en ik werk sinds juli 2020 bij KION.

In de prachtige regio West Maas en Waal werk ik samen met het team aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. Opvang waarbij kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door enthousiaste en betrokken medewerkers staat hoog bij mij in het vaandel. Naast aansturing van het team richt ik mij onder andere op samenwerking met scholen en samen zorgen wij voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalig waardoor iedereen elkaar kent en kinderen zich snel op hun gemak voelen. Er is veel gelegenheid om buiten te spelen en te ontdekken. Elke dag is anders en dat geeft plezier aan jong en oud!

Adres

pgr Maasbommel
Kampstraat 21a
6627 AS Maasbommel
LRK-nummer 191426477

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.15 - 12.15 uur
di:       gesloten
woe:   08.15 - 12.15 uur 
do:      gesloten
vr:       gesloten