• Samenwerking met basisschool De Vossenburcht
  • Ruim en licht lokaal
  • Prachtig speelplein
  • Extra aandacht voor taalontwikkeling
  • Midden in de wijk

Schrijf je in

In kindcentrum Vossenburcht delen we het gebouw met basisschool Vossenburcht en hebben we naast een peutergroep ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

We hebben een licht en gezellig lokaal in de school, die we delen met de bso. Samen maken wij onderdeel uit van Brede School Hatert. Er is een nauwe samenwerking met de kleutergroepen zodat de peuters een goede start maken bij de basisschool.

Buitenspelen doen we graag. We hebben een prachtige binnentuin en maken ook gebruik van het kleuterplein. Daar kunnen onze peuters zich uitleven met allerlei spelmateriaal. In de gymzaal doen we vaak bewegingsactiviteiten en spelletjes. 

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

Marije

Maak kennis met de clustermanager 

Mijn naam is Marije Plas en sinds 2006 werk ik bij KION.  

Mijn belangrijkste drijfveer is om bij mijn locaties de pedagogisch medewerkers met hun hart het vak uit te laten oefenen. Dat kinderen zichzelf kunnen zijn, kunnen genieten en spelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daar zet ik mij voor in.

In mijn cluster vind je het totale pakket: kinderen van nul tot dertien jaar kunnen bij ons terecht. Onze ruimtes zijn rijk ingericht en we bieden veel verschillende activiteiten.

Adres

pgr Vossenburcht
Dr. Kuyperstraat 2-4
6535 TK Nijmegen
LRK-nummer 181226777

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.45 - 12.45 uur        
di:       08.45 - 12.45 uur
woe:   08.45 - 12.45 uur 
do:      08.45 - 12.45 uur
vrij:     08.45 - 12.45 uur
        

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Onze oudste ging naar de basisschool maar omdat ze in hetzelfde gebouw zit kan ze af en toe even op bezoek bij de peutergroep om haar jongere zusje een knuffel te geven.