• Samenwerking met basisscholen De Laak en de Terebint
  • Zeer ruime buitenruimte
  • VE-aanbod

Schrijf je in

Peutergroep Wamel is gehuisvest in basisschool De Laak waar ook buitenschoolse opvang Wamel zit. Ze delen de groepsruimte. De peutergroep is voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

We werken samen met basisscholen De Laak en de Terebint. De huisvesting in basisschool De Laak bevordert de samenwerking in het kader van de doorgaande leerlijn. Ook vanuit praktisch oogpunt is samenwerking volop mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van de centrale hal, samen met de kleutergroepen. Aangrenzend aan de groepsruimte hebben we de beschikking over een zeer ruim buitenterrein, waar de kinderen veilig kunnen spelen.

De peuters krijgen bij ons de kans om een zo goed mogelijke start te maken op de basisschool en we bieden Voorschoolse Educatie (VE).

Marijn

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marijn Brocken en ik werk sinds juli 2020 bij KION.

In de prachtige regio West Maas en Waal werk ik samen met het team aan kwalitatief goede en uitdagende kinderopvang. Opvang waarbij kinderen worden gestimuleerd in hun ontwikkeling door enthousiaste en betrokken medewerkers staat hoog bij mij in het vaandel. Naast aansturing van het team richt ik mij onder andere op samenwerking met scholen en samen zorgen wij voor een doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen.

De locaties in mijn regio zijn kleinschalig waardoor iedereen elkaar kent en kinderen zich snel op hun gemak voelen. Er is veel gelegenheid om buiten te spelen en te ontdekken. Elke dag is anders en dat geeft plezier aan jong en oud!

Adres

pgr Wamel
Lakenstraat 35a
6659 BE Wamel
LRK-nummer 107008294

Clustermanager

Openingstijden

ma:     08.30 - 12.30 uur
di:       08.30 - 12.30 uur
woe:   08.30 - 12.30 uur
do:     gesloten
vr:      08.30 - 12.30 uur