• Alle dagen open
  • Onderdeel van Brede School De Zonnewende
  • Eén groep, maximaal veertien kinderen
  • Extra aandacht voor taal- en spraakontwikkeling
  • Doorgaande lijn met de basisschool

Schrijf je in

Peutergroep Zonnewende is onderdeel van Brede School De Zonnewende. We hebben een eigen groepsruimte in het gebouw en we delen de buitenruimte met de kleuters.

We schenken veel aandacht aan de taalontwikkeling en de sociale ontwikkelingen van de peuters. We bieden Voorschoolse Educatie (VE). Hierdoor zorgen we ervoor dat peuters een zo goed mogelijke start maken op de basisschool.

De peutergroep werkt met ‘Kijk op kleintjes’. Dit is een werkwijze in de gemeente Nijmegen om de begeleiding van kinderen van nul tot vier jaar (en hun ouders) te versterken. Hierbij maken we gebruik van de kennis en kunde van de zorgcoördinator die werkzaam is bij GGD Gelderland-Zuid.

Laura

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Laura de Wit-Koolen en ik werk sinds maart 2022 bij KION.

Ik vind het heerlijk om er te zijn voor kinderen, ouders en medewerkers en haal veel energie uit het verbinden van deze verschillende groepen. Als de medewerkers het naar hun zin hebben, stralen zij dit uit naar de kinderen en zo kunnen ouders hun kinderen vol vertrouwen achterlaten. Mijn grootste uitdaging is om er voor iedereen op het juiste moment te zijn en ze de aandacht te geven die nodig is.

In mijn cluster brengt iedere medewerker op haar/zijn eigen manier positieve energie mee naar het werk. Ze doen hun werk met veel liefde en plezier en dat is voor iedereen zichtbaar.

Adres

pgr Zonnewende
Berberisstraat 4
6543 RN Nijmegen
LRK-nummer 124087681

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.30 - 12.30 uur
di:      08.30 - 12.30 uur
woe:  08.30 - 12.30 uur
do:     08.30 - 12.30 uur
vrij:    gesloten

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Makkelijk dat de peutergroep elke dag open is!