Inloggen bij het Ouderportaal

Met het Ouderportaal heb je altijd toegang tot alle leuke en praktische informatie over de opvang van je kind. Daarnaast word je via het Ouderportaal op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen en kun je via het portaal makkelijk contact zoeken met de locatie. De inloggevens ontvang je ongeveer 4 weken voordat je kind bij KION start.

Met het Ouderportaal kun je:

  • Ruilen en extra opvang aanvragen voor kinderdagverblijf en bso;
  • Berichten versturen en ontvangen;
  • In het digitaal schriftje lezen en schrijven;
  • Foto's bekijken;
  • Toestemmingen geven en wijzigen;
  • Contactgegevens aanpassen.

Download de Konnect OuderApp

Het Ouderportaal heb je altijd bij de hand met de Konnect OuderApp. Download hem gratis in de Apple Store of de Play Store. Je kunt het Ouderportaal ook op je computer openen. In de handleiding staat alle informatie.

Foto- en filmbeleid

In het Ouderportaal kunnen we leuke foto's plaatsen van de activiteiten van je kind. Daarnaast maken we ook voor andere doeleinden foto's en soms video's. Dit doen we alleen als je hiervoor toestemming geeft. In het Ouderportaal kun je per doeleinde aanvinken of je wel of geen toestemming geeft. Lees meer over ons fotobeleid.  

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag over het Ouderportaal? Kijk dan eens tussen het overzicht van meest gestelde vragen. Misschien vind je daar al het antwoord. Je kunt je vraag ook stellen bij de medewerkers de groep van je kind(eren) of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Jouw mening

We zijn benieuwd wat je van het Ouderportaal vindt. Daarom ontvangen we graag jouw mening.

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer