• Voor kinderen van vier tot zeven jaar
  • Twee groepen met ieder maximaal twintig kinderen
  • Onder één dak met basisschool Petrus Canisius

Schrijf je in

Bso De Kroon Stevenskerkhof is speciaal ingericht voor kinderen van vier tot zeven jaar. We gebruiken een klaslokaal van basisschool Petrus Canisius waar de meeste kinderen op school zitten en een gedeelte van de hal.

We merken dat kinderen de overgang van school naar buitenschoolse opvang prettig vinden omdat het in een vertrouwde omgeving is. Op het moment dat een kind naar school gaat hoeft het dan maar aan één nieuwe locatie te wennen. Dat vinden wij belangrijk!

We hebben een groepsruimte en een deel van de hal met spelmateriaal gericht op deze leeftijd. Ons grote prikbord is de perfecte plaats om de mooie dingen die ze maken op te hangen en op het whiteboard in de gang schrijven wij belangrijke mededelingen, activiteiten en leuke opmerkingen. Zo blijven ouders op de hoogte van wat hun kind(eren) doen bij de bso.

Op het schoolplein is veel ruimte. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veel en vaak buitenspelen. Daarnaast trekken we er regelmatig op uit. Naar de Waal, de speeltuin, het park en soms de stad in om een boodschap te doen. Zo bieden wij de kinderen gevarieerde activiteiten.

Op woensdag, vrijdag en in de vakanties gaan de kinderen naar De Buut aan de Hugo de Grootstraat. Daar zijn voor de kinderen bekende medewerkers van De Kroon aanwezig.

De voorschoolse opvang is bij bso De Kroon aan de Kronenburgersingel en de pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school. Dit is ook de locatie waar de kinderen vanaf zeven jaar naar toe gaan. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de kinderen altijd met leeftijdsgenoten en passend spelmateriaal kunnen spelen.

Shirley

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Shirley van Ooijen en ik werk sinds september 2021 bij KION. 

Mijn overtuiging is dat kinderen en medewerkers om ruimte en vrijheid vragen om zelf en met elkaar de wereld te onderzoeken. Initiatief nemen, uitproberen of iets lukt, op je eigen manier en in je eigen tempo. Door mijn interesse, stimulans, ervaring en kennis kan ik medewerkers hierin begeleiden. En zij op hun beurt begeleiden de kinderen. 

Bij mijn locaties bieden we een liefdevolle, sociale en uitdagende omgeving waar iedereen zich welkom en veilig voelt. De medewerkers hebben passie voor het werken met kinderen, zijn betrokken bij hun werk en er is een fijne samenwerking met ouders.

Het welbevinden van de kinderen, medewerkers en het contact met ouders heeft voor mij de hoogste prioriteit. Wanneer iemand lekker in zijn vel zit, kan hij zich maximaal ontwikkelen en daarmee de (pedagogische) kwaliteit bij de locaties naar een nóg hoger niveau tillen.

Adres

bso De Kroon Stevenskerkhof
St. Stevenskerkhof 37-38
6511 VZ Nijmegen
LRK-nummer 220379804

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
bij bso De Kroon Kronenburgersingel

Na school
ma:     14.45 - 18.00 uur
di:       14.45 - 18.00 uur
woe:    bij bso De Buut
do:      14.45 - 18.00 uur
vr:        bij bso De Buut

Schoolvakanties
bij bso De Buut

Altijd opvang. Altijd in de buurt.