• Samen met de basisschool en peutergroep onder één dak
  • Kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving
  • Wisselend aanbod van activiteiten
  • Kinderen kiezen zelf wat zij willen doen

Schrijf je in

Bij onze Montessori bso staat de ontwikkeling van ieder kind centraal. Wij organiseren elke dag andere creatieve of sportieve spellen en activiteiten. Uit het wisselende aanbod kunnen de kinderen zelf kiezen waaraan ze mee willen doen. Natuurlijk is er altijd ruimte om te ontspannen of om zelf te spelen.

De bso bevindt zich, net als de peutergroep, in het schoolgebouw. De vertrouwde omgeving en huiselijke sfeer van onze bso vormt de basis waarin de zelfstandigheid van kinderen kan groeien.

De bso is op maandag dinsdag en donderdag geopend. Op vrijdag gaan de kinderen naar bso De Buut aan de Hugo de Grootstraat. Wij halen de kinderen van school en brengen ze veilig naar De Buut. Bij voldoende aanvragen gaat bso Montessori op woensdagmiddag open. 

In schoolvakanties zijn we de hele periode bij De Buut.

Kinderen van basisschool Montessori en Meander komen bij ons
Jacqueline

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Jacqueline Bosch en ik werk sinds 2000 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om pedagogisch medewerkers in de gelegenheid te stellen alle kinderen een leuke dag te laten beleven en om ervoor te zorgen dat ouders hun kinderen vol vertrouwen bij ons achterlaten. De samenwerking met scholen en andere betrokkenen vind ik belangrijk en leuk. Het helpt om elk kind goed te zien en te begeleiden van baby tot het einde van de basisschoolperiode.

In ons cluster in Nijmegen Oost bieden we alle soorten opvang; kinderdagverblijf, peutergroep en buitenschoolse opvang. Hiermee bieden we alle kinderen de mogelijkheid gebruik te maken van passende opvang in de buurt. In onze teams werken medewerkers met veel ervaring en passie voor kinderen en dat merk je!

Adres

bso Montessori Nijmegen Oost
Heyendaalseweg 6
6524 SL Nijmegen
LRK-nummer 935929782

Clustermanager

Openingstijden

Na school
ma:     
15.00 - 18.00 uur
di:       15.00 - 18.00 uur
woe:    gesloten
do:      15.00 - 18.00 uur
vr:        bij bso De Buut

Schoolvakanties
08.00 tot 18.00 uur bij bso De Buut

In overleg voorschoolse opvang mogelijk op maandag, dinsdag en donderdag

Ook op dit adres

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Pedagogisch medewerkers zijn warm, creatief, professioneel naar ouders en kinderen en zeer flexibel in zoeken van oplossingen.