• Kleinschalig en continuïteit
  • Pedagogische visie van Emmi Pikler
  • Ontwikkelingsgericht spelen en buiten slapen
  • Aandacht voor gezonde en biologische voeding
  • Afwijkend uurtarief en minimaal twee dagen

Schrijf je in

Bink+ is een kleinschalig kinderdagverblijf met twee groepen die ieder ruimte bieden aan maximaal twaalf kinderen. 

Wij richten ons specifiek op kleinschalige en huiselijke kinderopvang met veel aandacht voor de natuurlijke ontwikkeling van kinderen, continuïteit en kwaliteit. Onze inspiratie hiervoor halen we onder andere uit de visie van pedagoog Emmi Pikler en het belang van de natuur en ervaringsgericht spelen voor een gezonde ontwikkeling van jonge kinderen.

Met een vast en betrokken team van medewerkers maken wij onze visie op de ontwikkeling van kinderen waar. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Wij willen dat, naast de kinderen, ook de ouders zich welkom en gehoord voelen. ’s Morgens zorgen we dat de koffie klaar staat zodat kinderen en ouders de overgang van thuis naar kinderdagverblijf en werk in een passend tempo kunnen maken. Dit betekent in de praktijk dat bij kinderdagverblijf Bink+ kinderen opgroeien op een plek met vertrouwde vriendjes en vriendinnetjes én volwassenen. Met veel aandacht voor een gezonde leefstijl, veel beweging, buiten zijn en buiten slapen. Een plek met een specifieke inrichting en veel gebruik van natuurlijke (speel)materialen. De ontwikkeling van kinderen in hun eigen tempo staat centraal. Een plek waar ouders bewust voor kiezen. 

 

Babs

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Babs Kelders en ik werk sinds 2003 bij KION.

Mijn grootste uitdaging is om kwaliteit te leveren die in evenwicht is met inrichting en pedagogische inhoud, ontwikkelingsgericht. Hoe ga je om met kinderen en hoe hebben zij het zo fijn mogelijk. Kinderen mooie en leuke herinneringen geven.

“Maak van je werk een feestje, dan gebeuren er leuke dingen en hebben de kinderen plezier!” zeg ik tegen mijn medewerkers. De bso is groot waardoor er voor kinderen keuze in activiteiten ontstaat: wat wil je doen en met wie. De uitgebreide welkomstgesprekken maken dat ouders goed weten waar ze terecht komen.

Adres

kdv Bink plus
Dingostraat 71
6531 PA Nijmegen
Zebra's 06 27 83 94 08
Panters 06 27 84 41 63
LRK-nummer 987624015

Clustermanager

Openingstijden

ma:    07.30 - 18.00 uur
di:      07.30 - 18.00 uur
woe:  gesloten
do:     07.30 - 18.00 uur
vrij:    07.30 - 18.00 uur
Kinderen komen minimaal twee dagen in de week bij ons.

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Wat een heerlijke plek, zo licht en warm en met elke dag vertrouwde gezichten, ga zo door!

Altijd opvang. Altijd in de buurt.