• Natuurlijke, groene buitenruimte met moestuin
  • Heeft het Keurmerk Groen Cement
  • Verlengde openingstijden van 7.00 tot 18.30 uur
  • Kleinschalige kinderopvang met 3 groepen

Schrijf je in

Kinderdagverblijf Spoenk is zowel met de auto als met de fiets goed bereikbaar. Beuningen en Weurt liggen op enkele minuten rijden, de op- en afrit van de A15 en A73 zijn vlak bij en de locatie ligt aan het snelfietspad tussen Beuningen en Nijmegen.

Spoenk ligt op een prachtige plek midden in de natuur.

Keurmerk Groen Cement

Plaatje logo Groen Cement

Onze locatie heeft het keurmerk Groene Kinderopvang van Groen Cement gekregen, een kwaliteitskeurmerk voor groene kinderdagverblijven.

Natuur en ontwikkelen vormen een belangrijk onderdeel van de verschillende activiteiten die we met de kinderen ondernemen. We gaan regelmatig het bos in, verzorgen de moestuin of maken een wandeling naar de schapen in de buurt of naar een grote mooie moestuin. De kleinsten slapen heerlijk in onze buitenbedjes. Kinderen spelen ieder seizoen dagelijks minimaal een uur buiten en leren zo spelenderwijs heel veel. Alle zintuigen staan buiten open; de kinderen zien, horen, ruiken en voelen.

Bij kinderdagverblijf Spoenk hebben we 3 stamgroepen. Door de kleinschalige opzet is er goed en makkelijk contact tussen ouders, kinderen en pedagogisch medewerkers.

Wij hebben verlengde openingstijden vanaf 7.00 uur tot 18.30 uur

Marieke

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Marieke Wennekes en ik werk sinds 2001 bij KION in verschillende functies en nu als clustermanager.

Mijn grootste uitdaging is om samen met het team iedere dag een fijne dag te maken voor de kinderen; zodat ze zichzelf kunnen zijn en spelenderwijs hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen in hun eigen tempo. Ieder kind is uniek en samen zijn ze het stralende middelpunt van onze toekomst.

De medewerkers bij mijn locaties vormen hechte teams waar ouders en kinderen zich thuis voelen. Ik nodig je van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Adres

kdv Spoenk
Scherpenkampweg 75
6545 AL Nijmegen
LRK-nummer 179127287

Clustermanager

Openingstijden

ma:    08.00 - 18.00 uur
di:      08.00 - 18.00 uur
woe:  08.00 - 18.00 uur
do:     08.00 - 18.00 uur
vrij:     08.00 - 18.00 uur
Op aanvraag is opvang vanaf 07.00 of 07.30 en tot 18.30 uur mogelijk 

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn kind heeft het ontzettend naar zijn zin bij Spoenk en zeker nu de tuin een groot speelparadijs is geworden!

Het beste voor kinderen

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je zoon of dochter met een gerust hart bij onze opvang zodat je kunt werken of studeren. Wij zijn er voor jou én we zijn in de buurt.

kindwijzer