• Natuurlijke buitenruimte met moestuin en kippen
  • Bosrijke omgeving
  • Verlengde openingstijden van 7.00 tot 18.30 uur
  • Drie groepen, maximaal 41 kinderen

Schrijf je in

Spoenk is een geweldige locatie die midden in de natuur ligt, op enkele minuten rijden van Weurt en Beuningen, vlakbij de op- en afrit van de A15 en A73. Onze locatie ligt aan het snelfietspad tussen Beuningen en Nijmegen.

Natuur en ontwikkelen vormen een belangrijk onderdeel van de verschillende activiteiten die we met de kinderen ondernemen. We gaan regelmatig het bos in, verzorgen met de kinderen onze 3 kippen en de moestuin of maken een wandeling naar de schapen in de buurt of naar een grote mooie moestuin. De kleinsten slapen heerlijk in onze buitenbedjes. Kinderen spelen ieder seizoen dagelijks minimaal een uur buiten en leren zo spelenderwijs heel veel. Alle zintuigen staan buiten open; de kinderen zien, horen, ruiken en voelen.

Bij kinderdagverblijf Spoenk hebben we drie stamgroepen. Door de kleinschalige opzet is er goed en makkelijk contact tussen ouders, kinderen en pedagogisch medewerkers.

Wij hebben verlengde openingstijden vanaf 7.00 uur tot 18.30 uur

Thera

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Thera Voshaar en ik werk bij KION sinds 1997.

Ik krijg voldoening als ik kinderen en medewerkers een geweldige dag kan bezorgen, iedere dag weer. Met zijn allen een fijne sfeer neerzetten en er zijn voor kinderen en ouders/verzorgers.

Elke locatie heeft zijn eigen pluspunten. Zo heeft Spoenk een groene omgeving met moestuin en kippen. Bij De Berenboot worden we steeds flexibeler en bewegen kinderen veel met yoga en gym. Bij het Kleurrijk is de doorgaande lijn met school heel duidelijk: voor de peuters via het programma Pyramide en bij de buitenschoolse opvang in een kleine gezellige groep met persoonlijke aandacht en leuke activiteiten.

Adres

kdv Spoenk
Scherpenkampweg 75
6545 AL Nijmegen
LRKP-nummer 179127287

Clustermanager

Openingstijden

Elke dag van 7.00/7.30 tot 18.00/18.30 uur

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Mijn kind heeft het ontzettend naar zijn zin bij Spoenk en zeker nu de tuin een groot speelparadijs is geworden!

Impressie van kdv Spoenk

Altijd opvang. Altijd in de buurt

Deze website maakt gebruik van cookies.

> Meer informatie

Deze melding sluiten