• Met school in één gebouw
  • Samen ontdekken
  • Nieuwsgierigheid stimuleren
  • Open communicatie
  • Veel afwisselende activiteiten

Schrijf je in

Bso De Peppel biedt voor- en naschoolse opvang bij basisschool de Peppel. Onze buitenschoolse opvang biedt kinderen een huiselijke omgeving. Wij staan voor een open communicatie met de kinderen en hun ouders en we sluiten aan bij de ideeën van de kinderen. We spelen in op hun belevingswereld. Per ontwikkelingsleeftijd is er genoeg spelmateriaal en pedagogisch medewerkers staan continu klaar om jouw kind in alles nieuwsgierig te maken, te begeleiden en te stimuleren.

Wij werken met de communicatiemethode van Thomas Gordon en geven creatieve processen vorm volgens het gedachtengoed van Reggio Emilia. Er is een prettige en open samenwerking met de school en onze manier van werken is op elkaar afgestemd.

Wij zijn een hecht team van professionele opvoeders dat alle moderne kennis over de ontwikkeling van kinderen in huis heeft. Wij bekijken op welke manier we jouw gezin kunnen ondersteunen in de vraag naar kinderopvang. Wij geven individueel advies op maat.

Onze pedagogisch medewerkers zijn goed opgeleid, worden jaarlijks geschoold en hebben allemaal een voorliefde voor het werken met kinderen. Dit stralen zij uit en dat zorgt mede voor de prettige huiselijke sfeer bij ons. Gun je kind stabiliteit en veiligheid in de opvoedingsomgeving en kies voor onze locatie.

Wil je meer of andere informatie, stuur dan een mail of bel ons. We staan je graag te woord!

Kinderen van basisschool de Peppel komen bij ons.
Lorainne

Maak kennis met de clustermanager

Mijn naam is Lorainne van Egmond en sinds 2016 werk ik bij KION. 

Het geeft mij veel voldoening als ik zie dat medewerkers een huiselijke sfeer creëren waarbij ze warmte via de communicatie overdragen, zowel naar kinderen als naar ouders en collega’s.

De locaties waar ik verantwoordelijk voor ben, bieden kinderen en hun ouders vertrouwdheid en vaste gezichten. De pedagogisch medewerkers stralen hun werkplezier uit en de vaste medewerkers werken al jarenlang bij ons. Daar zijn we trots op!

Adres

bso De Peppel
Augustuslaan 22
6642 AB Beuningen
LRK-nummer 174832692

Clustermanager

Openingstijden

Voor school
ma:     07.30 - 08.30 uur
di:       07.30 - 08.30 uur
woe:   07.30 - 08.30 uur
do:      07.30 - 08.30 uur
vr:       07.30 - 08.30 uur

Na school
ma:     14.00 - 18.00 uur
di:       14.00 - 18.00 uur
woe:   bij De Wijze Dabbers
do:      14.00 - 18.00 uur
vr:       bij De Wijze Dabbers

Schoolvakanties
08.00 tot 18.00 uur bij bso De Wijze Dabbers

kion kinderopvang quotes

Wat ouders zeggen

  • Super dat mijn dochter na schooltijd op een plek kan blijven die voor haar vertrouwd is. Er gaan ook veel vriendinnen van school heen.